Dallas Cowboys - New Orleans Saints
1 hónapja
Dög Prescott a legdragabb! Csak igy tovabb! Adebo is lajkolta 😀
1 hónapja
tamas424
1 757
Most már az O is kezdi
1 hónapja
LanceVance
1 375
Katasztrófa ez a védelem.Zimmer lassan mehetne inkább unokázni.
Így bármilyen Shanahan offense ellen mélytorok lesz, és egyre több van belőle a ligában.
rva
1 hónapja
Viktoár
354
Azért a D gyűjti a sárgákat
1 hónapja
Ez igaz, de a saints meccsrol irtam csak.Höri utolso tippj a heten a Saints win volt.... mondtam is hogy az Isten aldja meg emiatt. Meggyozodese hogy nyerjuk a csoportot. Nem baj ha elmegy a mixem, bevalik a kabala? Egy uj OC miatt konyorogtunk 3 eve. Van uj. Vegre. Es nemcsak a Panthers ellen nez ki jol a tamado csapat. Megerte. Vegre. Koszi!Azt is mondta hogy Love nélkül nyerni megy a Colts Green Bay-be. Eddig nem úgy néz ki.
Kájzerszóze
LanceVance
1 hónapja
LanceVance
1 375
Höri utolso tippj a heten a Saints win volt.... mondtam is hogy az Isten aldja meg emiatt. Meggyozodese hogy nyerjuk a csoportot. Nem baj ha elmegy a mixem, bevalik a kabala? Egy uj OC miatt konyorogtunk 3 eve. Van uj. Vegre. Es nemcsak a Panthers ellen nez ki jol a tamado csapat. Megerte. Vegre. Koszi!Azt is mondta hogy Love nélkül nyerni megy a Colts Green Bay-be. Eddig nem úgy néz ki.
Kájzerszóze
1 hónapja
Höri utolso tippj a heten a Saints win volt.... mondtam is hogy az Isten aldja meg emiatt. Meggyozodese hogy nyerjuk a csoportot. Nem baj ha elmegy a mixem, bevalik a kabala? Egy uj OC miatt konyorogtunk 3 eve. Van uj. Vegre. Es nemcsak a Panthers ellen nez ki jol a tamado csapat. Megerte. Vegre. Koszi!
1 hónapja
Az orrvérzést se tudnák megállítani.
1 hónapja
teljesenHát mi az édes faszomHát jó az "öreg" a háznál. 😄😄
MC12
A hazai szakértők szerint megkopott már.
Fattyu
1 hónapja
Katasztrófa ez a védelem. Így bármilyen Shanahan offense ellen mélytorok lesz, és egyre több van belőle a ligában.
1 hónapja
Carr Breesre itta magatamikor 6 sikeres passzból van 200 yardod....
Kájzerszóze
1 hónapja
Egy stopot azért csinálhatna most már a D…Jovo heten? Az jobb lenne.... szarok vagyunk, hagyjatok nyerni!
tamas424
1 hónapja
tamas424
1 757
Egy stopot azért csinálhatna most már a D…
1 hónapja
a két DB elment együtt lambadázni míg a WR besétáltCigiztek epp
atapapa
1 hónapja
ötven yardnál rövidebb pass td-t szerezni buzis.
1 hónapja
Geci itt bombák földje van? Minden TD eddig 50+.....atyaég
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
tamas424
1 757
Na Ceedee azért csak megjelent 😊