Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Kampman
28 201
Azert 5-0-s kezdes utan a PO-rol tok siman lecsuszni nagy teljesitmeny lesz..Volt akinek már 6-0-ról is sikerült (2009-es Denver)
Igor
több mint 7 éve
Az nem volt fumbli. Még Lions drukkerként is. Az int viiszqfújása volt buzis ág.nem értem, főleg, hogy elvesztett fumblinak tűntIgaz, nincs challenge. Viszont egy down by contactot nem is néznek hivatalból, nem?de...kellene...nem értem, de előbb-utóbb valami okos majd megmondja
pluhi
Klaci79
gedam
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
gedam
5 877
nem értem, főleg, hogy elvesztett fumblinak tűntIgaz, nincs challenge. Viszont egy down by contactot nem is néznek hivatalból, nem?de...kellene...nem értem, de előbb-utóbb valami okos majd megmondja
pluhi
Klaci79
több mint 7 éve
Igaz, nincs challenge. Viszont egy down by contactot nem is néznek hivatalból, nem?Dehogynem. Csak kompenzálták a meccs elejét 😀
pluhi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Klaci79
22 113
Igaz, nincs challenge. Viszont egy down by contactot nem is néznek hivatalból, nem?de...kellene...nem értem, de előbb-utóbb valami okos majd megmondja
pluhi
több mint 7 éve
Azert 5-0-s kezdes utan a PO-rol tok siman lecsuszni nagy teljesitmeny lesz..Mintha tavaly láttam volna már ilyet... 😀
Igor
több mint 7 éve
pluhi
25
Igaz, nincs challenge. Viszont egy down by contactot nem is néznek hivatalból, nem?
több mint 7 éve
ozibozi
16 993
Prater tényleg nagyon állat, halál biztos az összes rúgása, akármi a szitua célzó vízzel nincsen gondja 😊
Szesze
több mint 7 éve
legjobbkor bazzeg..Ezeket csak megverjük???
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
bravo PRATER
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Azert 5-0-s kezdes utan a PO-rol tok siman lecsuszni nagy teljesitmeny lesz..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Prater tényleg nagyon állat, halál biztos az összes rúgása, akármi a szitu
több mint 7 éve
Szerintem az interceptiont nézték csak, a másikra cselendzs kellett volna.utsó 2 percben???
pluhi
több mint 7 éve
Klaci79
22 113
Szerintem az interceptiont nézték csak, a másikra cselendzs kellett volna.utolsó 2 percben nincs...ezt hivatalból kellett volna
pluhi
több mint 7 éve
kár
több mint 7 éve
Yesssssss!!!!
több mint 7 éve
Szerintem az interceptiont nézték csak, a másikra cselendzs kellett volna.2 percen belül nincs
pluhi
több mint 7 éve
pluhi
25
Szerintem az interceptiont nézték csak, a másikra cselendzs kellett volna.
több mint 7 éve
gedam
5 877
nem értem miért nem nézték vissza?
több mint 7 éve
tuti, hogy blockolják😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Vissza is nézték ezt a labdaszerzést?
több mint 7 éve
Sok értelme volt ennek a hatyardos passznakAnnyira suttyó játék volt
Jakehomer
több mint 7 éve
Ez mondjuk kb. azt jelenti, hogy 10-bol 2-szer logikus esetben challengel 😛senki se jó mindig, de bőven átlag felett voltejnye Höri, ezt benézted most, Coughlinra absz nem volt jellemző a rossz challengelés meg time management, kifejezetten jó volt ezekben..Nekem ugy remlik, hogy a challengelesben o se volt mindig jo.
Szesze
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
SLAAYY
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz