Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 6 éve
Egész izgi meccs lett. Grat a Viks-nak! Nagyon jó most a csapat.
több mint 6 éve
pulykaadás nem lesz?😊
több mint 6 éve
már átmentem a Chargers-hez, mikor rájötttem, hogy a wild card a max, amit a csapatból ki tudok hoznicsalás, én maddenben mindig ezt csinálomOké, a Brownst irányítva ez nem csalás, csak esélyegyenlőség
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
gedam
5 880
rá kellett volna menni a kétpontosra
több mint 6 éve
Kampman
28 250
csalás, én maddenben mindig ezt csinálomOké, a Brownst irányítva ez nem csalás, csak esélyegyenlőség
baggio
több mint 6 éve
csalás, én maddenben mindig ezt csinálom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
na azé😊
több mint 6 éve
Imitheking
1 881
Kevesebb volt a tamadoido, mint amennyi ido maradt a 2 min warninging es siman leporgott bunti nelkul az ora. Ez hogy?
több mint 6 éve
na neeee
több mint 6 éve
Ne bassz
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Blokkoljuk!😊
És vissza TD.
Bazzani
több mint 6 éve
Kampman
28 250
Blokkoljuk!Aztán ők blokkolják az extra pontot, de megpróbálják visszavinni, de ekkor fumble, mégis ti viszitek vissza, kész, meg is van a döntetlen
És vissza TD.
Bazzani
több mint 6 éve
Blokkoljuk!Azt csak a csicska Spartans tudja
És vissza TD.
Bazzani
több mint 6 éve
Fogták a közeli elkapókat.jó nagy baromság volt nekimenniinkább mentem volna neki 2 rövidebb passzal, mert azért Stafford nem csak nem tud futni, de a kitámasztás is tuti nehezebb egy hosszúra
Szesze
NB2
több mint 6 éve
na nesztek, most tökös volt a csücsöri.Hülye volt.
gamerkr
több mint 6 éve
Bassza meg, miért nem Rhodes-t raktam ki MUT Harvest tokenekből...
több mint 6 éve
jó nagy baromság volt nekimenniinkább mentem volna neki 2 rövidebb passzal, mert azért Stafford nem csak nem tud futni, de a kitámasztás is tuti nehezebb egy hosszúra
Szesze
több mint 6 éve
végülis úgy néz ki okafogyottá vált a dolog, de ezzel valszeg a Lions szezonjának is vége és a Viking viszi a csoportota cserecsapattal lehet, de ez nem az a sport, ahol beküldesz a meccs végén egy embert sorsdöntő 11-est rúgnide most komolyan a csereqb az edzésen a cheerleadereket kúrja vagy esetleg edz a csapattal is néhanapján?Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.jó ez nem így működik
bcsarli
abban a helyzetben, pláne Stafford sérülésével nincs hc az nfl-ben, aki nekiment volna
baggio
NB2
baggio
több mint 6 éve
jó nagy baromság volt nekimenni
több mint 6 éve
na nesztek, most tökös volt a csücsöri.
több mint 6 éve
Na most vernünk kell a Bearst ha élen akarunk maradni.......