NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Mi a faszom mehetne még rosszul?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Érik az upset! De nem volt bölcs, hogy nem térdelt le az endzoneban.Erre gondoltam en is, de valoszinuleg akkor is csak terdeltek volna
iktriad
10 hónapja
Akkor jöhet Alekosz!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
nah ez már CB pick 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mikey ☺️

10 hónapja
Na, most egy pick Gofftól, azt jóccakát. Ennyit tesz, ha életemben először nekik szurkolok..Jóccakát..
James007
10 hónapja
Érik az upset! De nem volt bölcs, hogy nem térdelt le az endzoneban.
10 hónapja
Menj már a picsába Goff!
10 hónapja
Közben Goff újabb pick
10 hónapja
Ezt én is igy gondolom. Ettől függetlenül messze tulertekeltnek tartom jelenleg.Azért elgondolkodnek azon csapatok helyében akik Aaron Glennt akarják HC-nek. Sérültek ide vagy odaNekem is mélyen van a listámon a 10 emberből, akit a Jags interjúztata (pedig ex-jaguárról van szó). DE! Azt mondják Mike Tomlin szerű kultúra teremtő edző, aki nagyon jó hatással van egy öltözőre.
Akkoss
iktriad
10 hónapja
Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.
10 hónapja
Elsőre úgy tűnt megvanGibbs elkapni is jól tudCsak most pont nem sikerult
warr_b
casaubon

10 hónapja
Tolbert szépen be van rekedve ☺️

10 hónapja
Azért elgondolkodnek azon csapatok helyében akik Aaron Glennt akarják HC-nek. Sérültek ide vagy odaNekem is mélyen van a listámon a 10 emberből, akit a Jags interjúztat (pedig ex-jaguárról van szó). DE! Azt mondják Mike Tomlin szerű kultúra teremtő edző, aki nagyon jó hatással van egy öltözőre. Azt is mondják korábbi csapattársak, hogy nagyon okos ember.
Akkoss
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Attol meg szinte MVP-szezont tolt egy nem letezo OL mogott, csak a vedelem szabotalta a szezon nagy reszebenBurrow csapata hogyan áll most a PO-ban?ElfogadomIden Mahomes helyett BurrowMost el leszek küldve az anyámba, de szerintem Daniels TOP 3 QB.Mahomes, Lamar, Allen hahó
nagylaza, főpohárnok
Wester
casaubon
Wester
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Gibbs elkapni is jól tud

10 hónapja
Nemvótmeg.
10 hónapja
Azért elgondolkodnek azon csapatok helyében akik Aaron Glennt akarják HC-nek. Sérültek ide vagy odaKöszönöm nekem is ez járt a fejembe, tavaly is kuka lett a végére.
Akkoss
10 hónapja
Burrow csapata hogyan áll most a PO-ban?ElfogadomIden Mahomes helyett BurrowMost el leszek küldve az anyámba, de szerintem Daniels TOP 3 QB.Mahomes, Lamar, Allen hahó
nagylaza, főpohárnok
Wester
casaubon
Wester
10 hónapja
még van idő egy újabb TD-re, hajrá 😊Sot, meg akar egy Commanders-tamadas is beleferhet
ender1112
10 hónapja
Na, most egy pick Gofftól, azt jóccakát. Ennyit tesz, ha életemben először nekik szurkolok..
10 hónapja
Kivételesen jöhetne egy stop 😆

10 hónapja
még van idő egy újabb TD-re, hajrá 😊