Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Mi a faszom mehetne még rosszul?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

2 hónapja
Érik az upset! De nem volt bölcs, hogy nem térdelt le az endzoneban.Erre gondoltam en is, de valoszinuleg akkor is csak terdeltek volna
iktriad
2 hónapja
Akkor jöhet Alekosz!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
nah ez már CB pick 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Mikey ☺️

2 hónapja
Na, most egy pick Gofftól, azt jóccakát. Ennyit tesz, ha életemben először nekik szurkolok..Jóccakát..
James007
2 hónapja
Érik az upset! De nem volt bölcs, hogy nem térdelt le az endzoneban.
2 hónapja
Menj már a picsába Goff!
2 hónapja
Közben Goff újabb pick
2 hónapja
Ezt én is igy gondolom. Ettől függetlenül messze tulertekeltnek tartom jelenleg.Azért elgondolkodnek azon csapatok helyében akik Aaron Glennt akarják HC-nek. Sérültek ide vagy odaNekem is mélyen van a listámon a 10 emberből, akit a Jags interjúztata (pedig ex-jaguárról van szó). DE! Azt mondják Mike Tomlin szerű kultúra teremtő edző, aki nagyon jó hatással van egy öltözőre.
Akkoss
iktriad
2 hónapja
Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.
2 hónapja
Elsőre úgy tűnt megvanGibbs elkapni is jól tudCsak most pont nem sikerult
warr_b
casaubon

2 hónapja
Tolbert szépen be van rekedve ☺️

2 hónapja
Azért elgondolkodnek azon csapatok helyében akik Aaron Glennt akarják HC-nek. Sérültek ide vagy odaNekem is mélyen van a listámon a 10 emberből, akit a Jags interjúztat (pedig ex-jaguárról van szó). DE! Azt mondják Mike Tomlin szerű kultúra teremtő edző, aki nagyon jó hatással van egy öltözőre. Azt is mondják korábbi csapattársak, hogy nagyon okos ember.
Akkoss
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
Attol meg szinte MVP-szezont tolt egy nem letezo OL mogott, csak a vedelem szabotalta a szezon nagy reszebenBurrow csapata hogyan áll most a PO-ban?ElfogadomIden Mahomes helyett BurrowMost el leszek küldve az anyámba, de szerintem Daniels TOP 3 QB.Mahomes, Lamar, Allen hahó
nagylaza, főpohárnok
Wester
casaubon
Wester
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Gibbs elkapni is jól tud

2 hónapja
Nemvótmeg.
2 hónapja
Azért elgondolkodnek azon csapatok helyében akik Aaron Glennt akarják HC-nek. Sérültek ide vagy odaKöszönöm nekem is ez járt a fejembe, tavaly is kuka lett a végére.
Akkoss
2 hónapja
Burrow csapata hogyan áll most a PO-ban?ElfogadomIden Mahomes helyett BurrowMost el leszek küldve az anyámba, de szerintem Daniels TOP 3 QB.Mahomes, Lamar, Allen hahó
nagylaza, főpohárnok
Wester
casaubon
Wester
2 hónapja
még van idő egy újabb TD-re, hajrá 😊Sot, meg akar egy Commanders-tamadas is beleferhet
ender1112
2 hónapja
Na, most egy pick Gofftól, azt jóccakát. Ennyit tesz, ha életemben először nekik szurkolok..
2 hónapja
Kivételesen jöhetne egy stop 😆

2 hónapja
még van idő egy újabb TD-re, hajrá 😊