Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Wow, Erin elég dögösre vette a figurát ma (a fedett pályás a meccs előnyei 😀 )mondjuk sajnos ő is kezd túlságosan műanyag irányba menni
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Commanders OL Sam Cosmi has been downgraded to out due to a knee injury.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Erin Moriarty.Wow, Erin elég dögösre vette a figurát ma (a fedett pályás a meccs előnyei 😀 )Erin Brockovich?
iktriad
ender1112

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Azért komoly, hogy mindhárom NFC North csapat bucsuzhat már most.Remélem nem így lesz.
2 hónapja
Wow, Erin elég dögösre vette a figurát ma (a fedett pályás a meccs előnyei 😀 )Erin Brockovich?
iktriad
2 hónapja
Wow, Erin elég dögösre vette a figurát ma (a fedett pályás a meccs előnyei 😀 )2 hónapja
Nem vesztettél túl sokat.Azt jó érzékkel inkább alvással töltöttem 😁A második negyedes 42 pont playoff rekordtöbb pont volt mint a kc-hou teljes meccsen
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b

2 hónapja
@adamschefter-mirror.bluesky.botWut? 😳🙁
·
35m
Commanders TE Zach Ertz is being evaluated for a concussion and is questionable to return tonight.
@adamschefter-mirror.bluesky.bot
·
5m
Commanders WR Olamide Zaccheaus is questionable to return tonight due to a groin injury.
Negritis, a vajda
Mindkettőről lemaradtam, hogy megsérült volna

2 hónapja
Jo, Collinsworth-t siman veriAmennyit hallottam belőle, egyébként annyira nem rossz, nyilván nem is Romo.Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.Ő is csak a neve miatt van a kommentátor állásban, de szerintem senki se akarja őt ott látni és főleg hallani.
ender1112
iktriad
De voltak korábban sokan, akik visszavonulás után tévéztek egy kicsit, aztán gyorsan kiderült, hogy nem nekik való. Parcells vagy Montana is ilyenek voltak.
Kampman
2 hónapja
Azt jó érzékkel inkább alvással töltöttem 😁A második negyedes 42 pont playoff rekordtöbb pont volt mint a kc-hou teljes meccsen
warr_b
Negritis, a vajda

2 hónapja
A második negyedes 42 pont playoff rekordtöbb pont volt mint a kc-hou teljes meccsen
warr_b
2 hónapja
Kozhelyeket puffogtat konkretan. Ennek meg Sanko is jobb mert legalabb elmondja hogy o nagy Chicago Bears szurkoló.Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.Ő is csak a neve miatt van a kommentátor állásban, de szerintem senki se akarja őt ott látni és főleg hallani.
ender1112
iktriad
2 hónapja
Amennyit hallottam belőle, egyébként annyira nem rossz, nyilván nem is Romo.Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.Ő is csak a neve miatt van a kommentátor állásban, de szerintem senki se akarja őt ott látni és főleg hallani.
ender1112
iktriad
De voltak korábban sokan, akik visszavonulás után tévéztek egy kicsit, aztán gyorsan kiderült, hogy nem nekik való. Parcells vagy Montana is ilyenek voltak.

2 hónapja
@adamschefter-mirror.bluesky.bot·
35m
Commanders TE Zach Ertz is being evaluated for a concussion and is questionable to return tonight.
@adamschefter-mirror.bluesky.bot
·
5m
Commanders WR Olamide Zaccheaus is questionable to return tonight due to a groin injury.
2 hónapja
A második negyedes 42 pont playoff rekord

2 hónapja
2 hónapja
Sima nfc beast div donto 😊Áh, a Rams megcsinálja az Iggülszt
beltazor

2 hónapja
Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.Ő is csak a neve miatt van a kommentátor állásban, de szerintem senki se akarja őt ott látni és főleg hallani.
ender1112
2 hónapja
Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.Mindig volt benne egy ilyen szcientológus-beütés.
ender1112

2 hónapja
Akkor jöhet Alekosz!
warr_b
2 hónapja
Mi a faszom mehetne még rosszul?Megsérül Gibbs.
MacPhisto
2 hónapja
Ez a mű Brady-vigyor elég ijesztő.Es lassuk be, Greg Olsen jobb volt Burkhardttal
ender1112