Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Mindjárt kiesik az ablakon.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez egy bant ér
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ez a bajom hogy rendszert kell tenni Dak kore es ezt nem tudom hogy tudja-e. Bar fiatal majd Jerruh segit neki 😀Hurts marginális ebben igazad van. De sztem Dak jó lesz a kezei alatt(nem, továbbra sem gondolom h SB győztes alkat) és ezzel el lehet indulni.Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
csebi
Ha Dallasba jon, kap egy romokban levo OL-t egy elit wr-t es ennyi. Nem tudom kepes-e eletet csiholni bele.
Blevi
csebi
több mint 1 éve
Az olaszok figyelnek a sátorra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nem hallgatok hiphopotgoogle lens nagy találmányhaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
www.instagram.com/killer_katrin/p/CFupefiBH62/
fake.id
na ez mán MILF pro
több mint 1 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Igen erre gondoltam én is.AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???vagy csak Goedertet kéne tömni, eddig működni látszik
Klaci79
Tarsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Borat rokonaEkaterina Novikovahaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
www.instagram.com/killer_katrin?igsh=bzd6MWNqcmkxaXQ1
Eazzy
több mint 1 éve
sírjon a halál, ez is olyan büdöset szarik mint a többi xdHát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
több mint 1 éve
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???vagy csak Goedertet kéne tömni, eddig működni látszik
Klaci79
több mint 1 éve
Szerintem meg Sirianni Moore-ral nagy kerékkötő, biztos nem segítenek Hurts-nek.Persze hogy nem fejlődött, mert neki ez a plafon. Ordas nagy mákkal nyerhet SB-t, pl ha ilyen csapat veszi körbe mint idén, de annyi. Én a top10 QB-be nem raknám be Hurts-öt.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Blevi
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Hurts marginális ebben igazad van. De sztem Dak jó lesz a kezei alatt(nem, továbbra sem gondolom h SB győztes alkat) és ezzel el lehet indulni.Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
csebi
Ha Dallasba jon, kap egy romokban levo OL-t egy elit wr-t es ennyi. Nem tudom kepes-e eletet csiholni bele.
Blevi
több mint 1 éve
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???Nem, abból tuti hiszti lesz.
Klaci79
több mint 1 éve
Ekaterina Novikovahaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ha a vèdelem nem csinál csodát, labdaszerzèst akkor baj lehet
több mint 1 éve
Afc-s csapatok dorzsolik a tenyeruket ezek itt megolik egymast
több mint 1 éve
Persze hogy nem fejlődött, mert neki ez a plafon. Ordas nagy mákkal nyerhet SB-t, pl ha ilyen csapat veszi körbe mint idén, de annyi. Én a top10 QB-be nem raknám be Hurts-öt.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
google lens nagy találmányhaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
több mint 1 éve
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???
több mint 1 éve
Pickettel lesz àm futkározás..
több mint 1 éve
haverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
több mint 1 éve
Túl sok pontot hagy benne az offenseMelyik? Mind2?
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Blevi
csebi
több mint 1 éve
Aaaaa ez nekem fajt