NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional vasárnap
10 hónapja
nem az.Ő meg inaktív 🤷Ezért kéneA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Na majd Ringo
Janek
dande2
10 hónapja
Ringyokról mostanság vannak képek a követőben is itt.Ezért kéneA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Na majd Ringo
Janek
Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor kevertem vkivelMost allt beŐ meg inaktív 🤷Ezért kéneA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Na majd Ringo
Janek
dande2
casaubon
10 hónapja
Hajrá 👏🤗Ha ő jinxelhet akkor mi birozhatunk? 😉Ez innen TD ennyit nem tudunk kivèdekezno 😡Nem?
dande2
warr_b
csebi
10 hónapja
Picsaba Q már nem jön vissza
10 hónapja
Most allt beŐ meg inaktív 🤷Ezért kéneA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Na majd Ringo
Janek
dande2
10 hónapja
Van az a meme, hogyha tetszik ez a nő, látens meleg vagy, és nem én hozom a szabályokat. És a komment alatta, hogy végre teljes lett a kör, buzisnak számít heteronak lenni.54 résztvevőtől 6 like, az tényleg nem egy sikersztori... Hiába na, kevés már manapság a hetero... 😀Ezt meg tudom cáfolniSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Janek
Vitézlő Titoknok tomz
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Ő meg inaktív 🤷Ezért kéneA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Na majd Ringo
Janek
10 hónapja
Nyilván nem véletlen írta....csak aprópénzre váltja a lehetőségeit 😊Ez innen TD ennyit nem tudunk kivèdekezno 😡Nem?
dande2
warr_b
A jinx nem fog mindig kisegíteni...
10 hónapja
Ha ő jinxelhet akkor mi birozhatunk? 😉Ez innen TD ennyit nem tudunk kivèdekezno 😡Nem?
dande2
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Azèrt ezt is ők szúrták elEz innen TD ennyit nem tudunk kivèdekezno 😡Nem?
dande2
warr_b
10 hónapja
na gyerünk Iggülsz, kéne már egy normális drive

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Ezért kéneA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Na majd Ringo
10 hónapja
Ez innen TD ennyit nem tudunk kivèdekezno 😡Nem?
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
ez így azért csalódás lehet
10 hónapja
Staff ráment a bounty pénzreA Q Mitchell kéne visszaMondták, hogy out.
Janek
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
kár volt ezéret Matty
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem igaz hogy Rogers helyett nincs mas rajta megy el a meccsJó passz jó elkapas. Rajta volt ezt nem írnám a számlájára
dande2
10 hónapja
megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xdddTessékItt többen írták már, hogy ők team segg, azzzal lehet nagyobb a siker.Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
zacknorb
Sixo
Eazzy