NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional vasárnap
10 hónapja
Tessék, az ultimateaz ultimate az kiszel tünde, de elég volt tegnap
m.youtube.com/watch?v=Eqk4pWnVN5w&pp=ygUSU3BlYWsgc3RvcCB0aGUgd2Fy
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Megint holding...
10 hónapja
Baromi gyenge kezdés volt.
10 hónapja
ebből a zenékből kéne egy jó kis lista 😊gecc simán lehetne ezzel kínozni a börtönökben
10 hónapja
Ezt a SB-ra tartogattam, de na tessék, itt vanAddigra pont ki is lehet majd dekódólni
youtu.be/triXKnq7BA0?si=wn9dbpU3m417jnIV
zacknorb
10 hónapja
Itt többen írták már, hogy ők team segg, azzzal lehet nagyobb a siker.Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Senki nem linkel, ha meg valaki igen az le van baszva.Ezt miből vontad le?Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Kampman
10 hónapja
Èn nem 😀Jó katolikus egyházi emberek vagyunk ugyeSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
csebi
10 hónapja
Jó katolikus egyházi emberek vagyunk ugyeSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ezt miből vontad le?Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
10 hónapja
Tessék, az ultimatem.youtube.com/watch?v=Eqk4pWnVN5w&pp=ygUSU3BlYWsgc3RvcCB0aGUgd2Fy
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Nem jól de ez nem csak rajta múlt ahogy írtam ès az látszódott is. Az egèsz O bele hibázott vagy az OL vagy az elkapók.Szerinted ebben a felidoben jol jatszott?Az ő szintjén ezeket fogja meg ha már elègetlenkedik is (egyébként jogosan).Ez a második azért nem el dobás volt. Bravúr kategória inkább.Azèrt AJ is elmehet a sóhivatalba kèt sima first downt dobott el ès akkor most nem Hurtst ekèznènkEz így bármi lehet.Hurtson múlik. Ha fel javul sima lesz ha nem akkor szoros
Elvileg mi jobban futunk meg az oline is elit… a sok sack nem ezt mutatja
Janek
csebi
dande2
csebi
Mindegy ebből látszik ez csapat játèk 😊
Mèg meccsben vagyunk, ennek már örülök 🥳
dande2
Blevi
10 hónapja
Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
10 hónapja
azzal nyitottam 😊Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
10 hónapja
Akkor jön még az igazi mester: Czadomanyoutu.be/p_PJM7F9_jc?si=svVJM78rsyd2etrU
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 hónapja
érdi babát senki sem fog linkelni? magaskultúra hol marad?
10 hónapja
Hurts borzalmas.Azt akarod mondani, hogy Hurts hurts?
Cruyffista
10 hónapja
Szerinted ebben a felidoben jol jatszott?Az ő szintjén ezeket fogja meg ha már elègetlenkedik is (egyébként jogosan).Ez a második azért nem el dobás volt. Bravúr kategória inkább.Azèrt AJ is elmehet a sóhivatalba kèt sima first downt dobott el ès akkor most nem Hurtst ekèznènkEz így bármi lehet.Hurtson múlik. Ha fel javul sima lesz ha nem akkor szoros
Elvileg mi jobban futunk meg az oline is elit… a sok sack nem ezt mutatja
Janek
csebi
dande2
csebi
Mindegy ebből látszik ez csapat játèk 😊
Mèg meccsben vagyunk, ennek már örülök 🥳
dande2
10 hónapja
Hurts borzalmas.More news at 7
Cruyffista
Tepper takarodj!
10 hónapja
Ezt a SB-ra tartogattam, de na tessék, itt van
youtu.be/triXKnq7BA0?si=wn9dbpU3m417jnIV
zacknorb
10 hónapja
Ezt a SB-ra tartogattam, de na tessék, itt vanyoutu.be/triXKnq7BA0?si=wn9dbpU3m417jnIV
Poloska vagyok.