NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional vasárnap
10 hónapja
RG mi a faszomat csinált?Ő éppen egyetemi meccseken szakkommentárkodik.
FunHun
10 hónapja
Meki hova mentèl Dickerson mèg muttata is neki 🙈🙈🙈🙈🙈
10 hónapja
Mi a jobb? Elliott 60 yardról vagy Hurts feldobja? Szerintem az utóbbi.ilyen időbe még 45 is necces lenne szerintem
balintbaba
10 hónapja
Mi a jobb? Elliott 60 yardról vagy Hurts feldobja? Szerintem az utóbbi.De ha Hurts átdobja a pózna között azért 3 pont se jár
balintbaba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Nem irta, melyik csapat TDjere gondoltAzèrt kicsit megpróbálhatnán TDre menniHurst nem így gondolta....
dande2
FunHun
10 hónapja
Hurst 😂
10 hónapja
RG mi a faszomat csinált?
10 hónapja
Eagles azért balfaszkodik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A 48-asra nem maradt senki
10 hónapja
Mi a jobb? Elliott 60 yardról vagy Hurts feldobja? Szerintem az utóbbi.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Azèrt kicsit megpróbálhatnán TDre mennimármint strip sack visszahordás?
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Szép volt
10 hónapja
Mindjárt halftime show, csak nyugalomwww.youtube.com/watch?v=WWaQWkqa-v0Philadelphiában kifújolják az Eagles 1st downt.Fújolták már a Mikulást is.
Sixo
Kampman
shagi0206
10 hónapja
még 3 pont sem lesz
10 hónapja
ez picsafüst, chiefs meccsen minden playben 20an írták be, hogy már megint csalnak. sztem a texans tdnél is beírták páran reflexből xdfelüdítő a tnapi után, hogy alig olvastam még bírózást. le is kopogom, mert geci hervasztó voltCsak írnod kellett, egyből jött is a reklamalas az eagles szurkolóktól
fake.id
csebi
10 hónapja
Azèrt kicsit megpróbálhatnán TDre menniezután örülnek, ha a FG összejön
dande2
10 hónapja
Azèrt kicsit megpróbálhatnán TDre menni
10 hónapja
kapcsolt és elengedte még időbehülye volt a ramses gyerek, de azért annyira nem volt vészes pályán kívüli durvaságfelüdítő a tnapi után, hogy alig olvastam még bírózást. le is kopogom, mert geci hervasztó voltCsak írnod kellett, egyből jött is a reklamalas az eagles szurkolóktól
fake.id
csebi
NB2
10 hónapja
Fiske visszajott mar a serulese ota?
10 hónapja
Mahomesnak ez 25 yard bünti
10 hónapja
Mikulást vertek is már meg, az nem nagy cucc, én is utálom őket.Philadelphiában kifújolják az Eagles 1st downt.Fújolták már a Mikulást is.
Sixo
Kampman
10 hónapja
Semmi tush push?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=WWaQWkqa-v0Philadelphiában kifújolják az Eagles 1st downt.Fújolták már a Mikulást is.
Sixo
Kampman