NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional vasárnap
10 hónapja
Az ő szintjén ezeket fogja meg ha már elègetlenkedik is (egyébként jogosan).Ez a második azért nem el dobás volt. Bravúr kategória inkább.Azèrt AJ is elmehet a sóhivatalba kèt sima first downt dobott el ès akkor most nem Hurtst ekèznènkEz így bármi lehet.Hurtson múlik. Ha fel javul sima lesz ha nem akkor szoros
Elvileg mi jobban futunk meg az oline is elit… a sok sack nem ezt mutatja
Janek
csebi
dande2
csebi
Mindegy ebből látszik ez csapat játèk 😊
Mèg meccsben vagyunk, ennek már örülök 🥳
10 hónapja
Pár hete mondtam, hogy a kutyamaszkos SB win miatt bünteti őket a karma nonstop a szezon végén.nem hiába utálja őket mindenkiwww.youtube.com/watch?v=RvXNjfXbUaQMicsoda söpredék.
LanceVance
Kampman
Tarsi
Poloska vagyok.
10 hónapja
ha lelőnékTudom félidőben gáz linket kérni, de becsatlakoznék… 😊www.youtube.com/watch?v=DHGqDhIeYyM - még youtube link is van a meccshez, ritka
clbass
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tudom félidőben gáz linket kérni, de becsatlakoznék… 😊www.youtube.com/watch?v=DHGqDhIeYyM - még youtube link is van a meccshez, ritka
clbass
10 hónapja
Hurts borzalmas.
10 hónapja
ezt tartom hozzá mérhetőnekIrigy vagyok azokra akik ezt még nem hallották, mert akkor meghallgatják először 😊A magyar trashzene szent grálja.
Negritis, a vajda
Imádom.
Kampman
Amikor először hallottam a 'vártalak, elhagyták, Csengő Zolival megcsaltál' sort 😀😀😀
Heisman nádor
mondjuk ez nem magyar 😊
10 hónapja
Ez a második azért nem el dobás volt. Bravúr kategória inkább.Azèrt AJ is elmehet a sóhivatalba kèt sima first downt dobott el ès akkor most nem Hurtst ekèznènkEz így bármi lehet.Hurtson múlik. Ha fel javul sima lesz ha nem akkor szoros
Janek
csebi
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Irigy vagyok azokra akik ezt még nem hallották, mert akkor meghallgatják először 😊A magyar trashzene szent grálja.
Negritis, a vajda
Imádom.
Kampman
Amikor először hallottam a 'vártalak, elhagyták, Csengő Zolival megcsaltál' sort 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Tudom félidőben gáz linket kérni, de becsatlakoznék… 😊
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=xw0pRoTFetcnem hiába utálja őket mindenkiwww.youtube.com/watch?v=RvXNjfXbUaQMicsoda söpredék.
LanceVance
Kampman
Tarsi
10 hónapja
Jó, férjen bele a művelődés isyoutube.com/watch?v=MnbZsB9T4Co&si=rv_Vb-Hu3RH7oC92
Poloska vagyok.
10 hónapja
10 hónapja
Volt már?Édes faszom, ezeket elég fél mp-re hallgatni, és az életkedvem is elmegy.
www.youtube.com/watch?v=VsE2YGk--Sw&ab_channel=SL%C3%81GERTV
Sixo
10 hónapja
Azèrt AJ is elmehet a sóhivatalba kèt sima first downt dobott el ès akkor most nem Hurtst ekèznènkEz így bármi lehet.Hurtson múlik. Ha fel javul sima lesz ha nem akkor szoros
Janek
csebi
10 hónapja
youtu.be/TmfS_FJRrPQ?si=GrfeK3M85byCjPgBMr. Anderson, mááár hiányoltuk.
zacknorb
shagi0206
10 hónapja
a 95+%a a hazai szurkolót ér, ennyi kancsal faszt xdwww.youtube.com/watch?v=RvXNjfXbUaQMicsoda söpredék.
LanceVance
Kampman
10 hónapja
youtu.be/TmfS_FJRrPQ?si=GrfeK3M85byCjPgBMr. Anderson, mááár hiányoltuk.
zacknorb
10 hónapja