NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional vasárnap
10 hónapja
Ez innen TD ennyit nem tudunk kivèdekezno 😡
10 hónapja
Kyren 😊 melegít a holnapi ND-meccsee.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Nem igaz hogy Rogers helyett nincs mas rajta megy el a meccs
10 hónapja
Az szep catch
10 hónapja
csak lóhormonnal turbózott amorf picsákat ne könyörgöm. annyi jó van mindenféle méretből meg formából, ez vmi okádék. a bolti csöcsre meg inkább nem mondok semmit, az bocsánatos bűn ahhoz képestTessékItt többen írták már, hogy ők team segg, azzzal lehet nagyobb a siker.Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
zacknorb
Sixo
10 hónapja
Ott van
10 hónapja
Na kezd alakulni a követő 😎TessékItt többen írták már, hogy ők team segg, azzzal lehet nagyobb a siker.Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
zacknorb
Sixo
Eazzy
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 hónapja
54 résztvevőtől 6 like, az tényleg nem egy sikersztori... Hiába na, kevés már manapság a hetero... 😀Ezt meg tudom cáfolniSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Janek
10 hónapja
TessékItt többen írták már, hogy ők team segg, azzzal lehet nagyobb a siker.Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
zacknorb
Sixo
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Ezt meg tudom cáfolniSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
10 hónapja
múlthéten is látszott, ha nem töketlen a védelem, akkor rögtön megáll a tudomány Hurtséknél. Egy-egy egyéni villanás tartja őket életben
10 hónapja
lesznek pontok a második félidőben? 😊Én valami durva undert akartam fogadni félidőben, de ide kellwtt zenéket posztolni
NB2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kell a labdaszerzès tőlünk
10 hónapja
Ket kifejezetten jol sikerult drive volt ezIgen ezekért felesleges volt félidőt tartani
casaubon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Én Czadomant az SBre szoktam tartogatni de most beraktam mert ha chiefs - eagles SB lesz akkor azt tuti nem nézem meg.Azt tegnap akartam, ott lett volna WorthyRágógumi?Tessék, az ultimateaz ultimate az kiszel tünde, de elég volt tegnap
m.youtube.com/watch?v=Eqk4pWnVN5w&pp=ygUSU3BlYWsgc3RvcCB0aGUgd2Fy
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ket kifejezetten jol sikerult drive volt ez
10 hónapja
Hát ezt most ő szúrta el
10 hónapja
lesznek pontok a második félidőben? 😊
10 hónapja
Azt tegnap akartam, ott lett volna WorthyRágógumi?Tessék, az ultimateaz ultimate az kiszel tünde, de elég volt tegnap
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
nem-nemRágógumi?Tessék, az ultimateaz ultimate az kiszel tünde, de elég volt tegnap
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
kiszel tünci meg tomika nézem-érzem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
TessékItt többen írták már, hogy ők team segg, azzzal lehet nagyobb a siker.Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
zacknorb
10 hónapja
majd legközelebbSenki nem linkel, ha meg valaki igen az le van baszva.Ezt miből vontad le?Sajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Kampman
Sixo
10 hónapja
Mint Bese atya?Jó katolikus egyházi emberek vagyunk ugyeSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
csebi
Mondjuk ő tényleg nem szereti a Csöcsöket 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 hónapja
Rágógumi?Tessék, az ultimateaz ultimate az kiszel tünde, de elég volt tegnap
warr_b
Negritis, a vajda