Divisional vasárnap
1 feliratkozó
9 órája
Ebből kihoztuk a legtöbbet
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
9 órája
Végignéznék 1000 motion playt az NFLből azért amikor ezt be lehetne fújni ugyanígy... 😀
9 órája
disney ugyeespn miért közvetít még meccset?mert még mindig túl sok pénzük van
Löfli
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 órája
espn miért közvetít még meccset?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 órája
A futás fül alatt csak a HB dive van a Texansnál?
9 órája
nem Noel hanem Nól!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 órája
Nem annyira bíztató, hogy 8 perc se telt el, és már a harmadik labda lett majdnem INT.
9 órája
baz amit nem higginsre dobnak az mind felpattan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 órája
jól megvédték
9 órája
még LOS mögül dobta?Bőven
Negritis, a vajda
9 órája
még LOS mögül dobta?
9 órája
nyilván, de pl itt most másodikra szar volt a dobáshát, így Stroudnak villantania kell valamit, mer eddig a texans d gatyaMondjuk amikor a két kezed közül kiesik a labda ott nem Stroudnak kell váltania.
Negritis, a vajda
bobi0092
9 órája
Na legalább van 1 td-nk.😁🤘Ha nem adjuk el a labdát jòk leazünk
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
9 órája
hát, így Stroudnak villantania kell valamit, mer eddig a texans d gatyaMondjuk amikor a két kezed közül kiesik a labda ott nem Stroudnak kell váltania.
Negritis, a vajda
9 órája
Édes faszom bazdmeg
9 órája
hát, így Stroudnak villantania kell valamit, mer eddig a texans d gatya
9 órája
Ezt szépen benézték...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 órája
Nekem már csak a texans W kell a mixemhez! | igaz, hogy csak ezt az egy meccset raktam |
9 órája
Itt most 31 csapat szurkoloi ulnek a texans bandwagonon? 😃nem, nekem tökmindegy. pedig titanses se vagyok
funkyparduc
9 órája
Itt most 31 csapat szurkoloi ulnek a texans bandwagonon? 😃Panthersösöknek amúgy szeretni lehetne Mayet
funkyparduc
Poloska vagyok.