Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
bazz, meghalt a gamepassphylosFasza, akkor nem csak itt. Persze, Gost bevert egy 60 yardos mezőnygólt, nyilván kibassza a biztosítékot
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
szerintem tök az van nálunk , mint Big Ben-nel... 1 az 1 be , ezen a csapat csak kozmetikázhat, a tegnapi meccs 1. negyed, 1 az 1 ben 😕 idáig, majd később "néha lesznek szép napjaink".... 😕
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Benny Hill zenét minden Giants pass play alá!Henderson
nyomhatod neki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Eli egész meccsen az életéért fut ...erre most kiesik még Schwartz is. Nem túl jó előjelek.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
fumblizott egyet fejreállás közbenJezusom RiveraPari???Bazzani
több mint 10 éve
Henderson
1 046
Benny Hill zenét minden Giants pass play alá!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Jezusom Rivera
több mint 10 éve
Úgy tűnik Hennenek mára ennyi volt.És a 70 yardjából 50-et az elkapóinak köszönhet
14/9el, 70 yarddal zárt és minimum 6 Qb hitet szenvedett el.iktriad
több mint 10 éve
még a végén Woodley lesz a best fa igazolás.Amadeus91Tuck is jó lesz sztem nagyon.
több mint 10 éve
érik a Schaub pick...
több mint 10 éve
Úgy tűnik Hennenek mára ennyi volt. 14/9el, 70 yarddal zárt és minimum 6 Qb hitet szenvedett el.
több mint 10 éve
Schwartz menni fog IR-re
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
még a végén Woodley lesz a best fa igazolás.
több mint 10 éve
az elso drive-ok ota a D-k dominalnak...mindket oldalon...
több mint 10 éve
Ma egyébként ki akarjuk gyűjteni az összes büntetést ami létezik?Nem is tudtam, hogy van ilyen játék.
több mint 10 éve
OL-el nem tudom mivan. Bakthiari elalszik a snapnél, benézzük a stuntokat..
több mint 10 éve
na lehet most esett ki Schwartz
több mint 10 éve
Benjamin egész jól megél a magasságából.
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, mit produkál majd a regular alatt.még kiáltottam is, hogy MOJOOOOAmadeus9140 yardos TD-t futottmustaineezek a szokásos 1 yardos DMC futások, agyfasz.Amadeus91MJDnek hogy megy?iktriad
több mint 10 éve
körbefutotta a pályátOda vissza? 😊BazzaniCsak?40 yardos TD-t futottmustaineezek a szokásos 1 yardos DMC futások, agyfasz.Amadeus91MJDnek hogy megy?iktriad
Bush 186 yardos TD-t.Stez
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
a kényszer+mindig tudni+futás 3./7/17 stb. ne bosszants fel az 1 hónapja tartó pass játékkal fal ide-oda... 1 hónapegyébként meg 10 passzkísérlet, 11 futás, nem tudom miről beszélszAsbeepont 1 hónapja így van ez.-... fusssozibozide csak futni tudunk 1 hónapja,,,???oziboziszerinted hova a faszba passzoljunk ha 2 másodperc után ott vannak Manning nyakában?Asbee
több mint 10 éve
Oda vissza? 😊Csak?40 yardos TD-t futottmustaineezek a szokásos 1 yardos DMC futások, agyfasz.Amadeus91MJDnek hogy megy?iktriad
több mint 10 éve
Azt hogy? Elfutott visszafele is? 😀😀Csak?40 yardos TD-t futottmustaineezek a szokásos 1 yardos DMC futások, agyfasz.Amadeus91MJDnek hogy megy?iktriad