Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Amúgy Osi jó lenne ilyen pr-os frakcióvezetőnek fullra. Eladná több mint 7 éve
Aboushit meg elküldik egy állammal odébb táborozniPlusz a magannyugdij lenyuljak Wilforktol es lesz penz mindenreMost O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
Borbinho
Adirotor
több mint 7 éve
nagymarceee
126
kétszer verték a Coltsot,Jaguarst,csak 27-el kaptak ki a NE-től,véletlenül se mentek egy meccsnél többször 200 yard fölé passzolt yardban,nonszensz playek......minden jó.Mint Magyarországon.Most O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
Borbinho
több mint 7 éve
Am nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topikFidesz vs. Bowl.hu, vki rendezzen belőle filmet pls.
Adirotor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Jo lesz az 3M-nak isAm nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topikOlyan ez, mint amikor valami Együtt-PM-es blog mobilapp-szavazást hirdetett még 2014 előtt és kijött az eredmény, hogy a nép kétharmada kormányváltást akar és a nagy részük kifejezetten őket szeretné. Aztán amikor kiderült, hogy azt az appot 6000-en használták, a választáson meg hatmillióan fognak szavazni, alább hagyott a lelkesedés.
Adirotor
Kampman
több mint 7 éve
kivancsi leszek erre a Texans-Giants Super Bowlra
több mint 7 éve
Kampman
28 166
Am nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topikOlyan ez, mint amikor valami Együtt-PM-es blog mobilapp-szavazást hirdetett még 2014 előtt és kijött az eredmény, hogy a nép kétharmada kormányváltást akar és a nagy részük kifejezetten őket szeretné. Aztán amikor kiderült, hogy azt az appot 6000-en használták, a választáson meg hatmillióan fognak szavazni, alább hagyott a lelkesedés.
Adirotor
több mint 7 éve
Plusz a magannyugdij lenyuljak Wilforktol es lesz penz mindenreMost O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
Borbinho
több mint 7 éve
xrace77
4 513
Jövő héten a KC-t is verik. 😊
több mint 7 éve
nah jóvolt ezsünt? az olyan mint a krokogyil?
sztem a kövi meccsen inkább tolom a Sunt minthogy itt öljem az agysejtjeim 😀
Negritis
több mint 7 éve
Most O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Vége. Grat a Texansnak
több mint 7 éve
Am nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topik
több mint 7 éve
casaubon
2 256
Nem azt akartam ezzel irni, hogy nem volt rossz, hanem hogy nem csak o volt gyengeDropok nelkul Cook 200 yard folott lenneha meg Osweiler feje helyén egy égő lenne, jó lenne utcalámpának
casaubon
Borbinho
több mint 7 éve
nem talalom a jelzoket BROCKRA, fantasztikus volt ma (is)!
több mint 7 éve
nah jóvolt ezsztem a kövi meccsen inkább tolom a Sunt minthogy itt öljem az agysejtjeim 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Dropok nelkul Cook 200 yard folott lenneha meg Osweiler feje helyén egy égő lenne, jó lenne utcalámpának
casaubon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Most O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogy több mint 7 éve
Az Oaklandi srácok a legrendesebbek,nem akarták kirúgatni a Houstoni edzői stáb felét!ez a JDR fele trollkodas, mert megerdemlitek oket, Brockival egyutt😊
nagymarceee
több mint 7 éve
trollkodj csak a Colts-drukker gyerekkel... nem szereted a kubetok? 8D(csak trollkodom😉)sztem nem szivatásból írta, még ha úgy is jött le. + ha a Denvernél találnak QB-t, egyből más a leányzó fekvése nálatok is. bár eléggé meglepődnék ,ha nem lennétek stabil PO csapat 4-5 évre minimum. Aztán fasz se tudja, ez az NFL, lehet Carr sose lesz a régi, lehet még jobb lesz. 😊Oaklandesek. Mit ereztek ezek utan? H ne legyen nekem meglrpi hnapmi tudjuk, hogy jovore is a PO-ban leszunk...de ti!?😊
Adirotor
Pari
Borbinho
Pari
több mint 7 éve
Mondjuk Penn nem hiszem h sajnalja h kihagyta a mait
több mint 7 éve
casaubon
2 256
Dropok nelkul Cook 200 yard folott lenne
több mint 7 éve
Az Oaklandi srácok a legrendesebbek,nem akarták kirúgatni a Houstoni edzői stáb felét!sztem ez taktika, a texans ennél nem lesz jobb és így a csoportot behúzzák jövőre is
nagymarceee
ergo -1 ellenfél hosszútávon 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!