NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Kocsival vitték le, nem túl jó előjel 😕twitter.com/i/status/1330601457045868548Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Mi történt?
Szokol
bcsarli
Szokol
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Ne ennek szurkolj
Szokol
több mint 4 éve
Spy
2 337
Nekünk most nem egy CTE-s AB-nk van, hanem 4db WR2-nk...gud lákk.+ Ebron, + Conner. Kiegyensúlyozottabbak vagyunk. Kérdés, mi lesz ebből Dec-Jan-ban.igen. igy legyen.Azért ha jó a csapatod, és sérülésmentes (kop-kop) akkor sok jó dologra számíthatsz, más mint ha van egy killer B-dezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
Gabor81
Spy
Gabor81
több mint 4 éve
twitter.com/i/status/1330601457045868548Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Mi történt?
Szokol
bcsarli
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Azért a kezdő RT is hiányzik. Futojatekban Okorafor szarjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
több mint 4 éve
Gabor81
803
igen. igy legyen.Azért ha jó a csapatod, és sérülésmentes (kop-kop) akkor sok jó dologra számíthatsz, más mint ha van egy killer B-dezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
Gabor81
Spy
több mint 4 éve
Josh Allen is lehalt. Viszlát minimális pass rush.
több mint 4 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Csak tankolnak a college WR-ért. 😊
Szokol
több mint 4 éve
Spy
2 337
Azért ha jó a csapatod, és sérülésmentes (kop-kop) akkor sok jó dologra számíthatsz, más mint ha van egy killer B-dezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
Gabor81
több mint 4 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Mi történt?
Szokol
több mint 4 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Burrow lesérült?
Szokol
több mint 4 éve
Gabor81
803
hala istennek h igy van. de azert ev vegen meg lehet hianyzik. mert ha mas is picit kiesik lb teren kozepen vekonykak vagyunk igy most.Érzed a hiányát? Max létszámban.Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 4 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...
több mint 4 éve
Gabor81
803
ezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
több mint 4 éve
Jinxtriad Strikes Again... Luton egyelőre így szar,
Surprising stat thus far: #Jaguars OL hadn't allowed a sack
— John Shipley (@_John_Shipley) November 22, 2020
iktriad
több mint 4 éve
Spy
2 337
Coach Dunbar the unsug hero of the the team...
több mint 4 éve
Érzed a hiányát? Max létszámban.Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 4 éve
1 offside, 1 fals start. Így sose lesz vége2 fals start. Nyugi a W nincs veszélyben. Mindjárt puntolunk, ha Luton el nem adja addig.
bcsarli
több mint 4 éve
Gabor81
803
te k ma. pl egy van ep. hilton. stb.Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 4 éve
Spy
2 337
Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
több mint 4 éve
1 offside, 1 fals start. Így sose lesz vége
több mint 4 éve
Klemó
5 654
Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
több mint 4 éve
jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
több mint 4 éve
Norwell kiszállt az O-falból. És Daniel Thomas játéka is kérdéses.
több mint 4 éve
Klemó
5 654
jól van...a lábán...