Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Belealszom a meccsbe lassan
több mint 5 éve
Azért ez a drive egy maxi szerencsétlenkedés volt....
több mint 5 éve
Ebron, jajj
több mint 5 éve
Hât meg ugye ő Sámuel L. Jackson fia!Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
bcsarli
több mint 5 éve
És előtte is. Ez a 3. meccse. Lehet az utolsó kezdőként.Jagsesek, Luton ma kezd először?Nem, múlt héten is ő volt.
bcsarli
tenorx
több mint 5 éve
Állítólag ACL vagy legalább MCL lesz. Sajnálom szegényt. Még a Fantasy fociban is nálam voltNekem is, meg Higgins is, így most egyből kettő kuka :/
Klaci79
Egyébként kurvára sajnálom, nagyon franchise QBnak tűnik a srác.
több mint 5 éve
Jajjj, én vele kezdtem a meccsnézéstkordel stuart? kb cower probalta ki elsok kozott...Én sem a játékát, inkább a személyiségétÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
Gabor81
több mint 5 éve
Jagsesek, Luton ma kezd először?Nem, múlt héten is ő volt.
bcsarli
több mint 5 éve
Gabor81
803
kordell stewart? kb cower probalta ki elsok kozott... sosem ertettem miert jobb futasban, mint passban. 😂Én sem a játékát, inkább a személyiségétÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Ő még olcsón futkosÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
több mint 5 éve
Én sem a játékát, inkább a személyiségétÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
több mint 5 éve
Jagsesek, Luton ma kezd először?
több mint 5 éve
Én ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
több mint 5 éve
Összecsuktuk szegény rendesen
több mint 5 éve
Én is bírom őket, amíg nyerünk ellenük.Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
több mint 5 éve
Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
több mint 5 éve
Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
több mint 5 éve
mint ha Rudit lánám az ellenfélnél....nem érzi a nyomást....
több mint 5 éve
Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én a vörhenyest is bírtam amikor ott volt.
Spy
több mint 5 éve
Josh Allennek is ennyi volt attól tartok a szezon.
több mint 5 éve
Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.
több mint 5 éve
Nem úgy értettem, hanem hogy ne akard megnézni, hogy mi milyenek lennénk kulcsjátékosok nélkül...tavaly láttukNa ezt nem is értem és igazából ki is kérem!Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Ne ennek szurkolj
Szokol
Willie Parker
Szokol
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Állítólag ACL vagy legalább MCL lesz. Sajnálom szegényt. Még a Fantasy fociban is nálam volt
több mint 5 éve
Na ezt nem is értem és igazából ki is kérem!Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Ne ennek szurkolj
Szokol
Willie Parker