NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Belealszom a meccsbe lassan
több mint 4 éve
Klemó
5 654
Azért ez a drive egy maxi szerencsétlenkedés volt....
több mint 4 éve
Ebron, jajj
több mint 4 éve
Hât meg ugye ő Sámuel L. Jackson fia!Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
bcsarli
több mint 4 éve
És előtte is. Ez a 3. meccse. Lehet az utolsó kezdőként.Jagsesek, Luton ma kezd először?Nem, múlt héten is ő volt.
bcsarli
tenorx
több mint 4 éve
Állítólag ACL vagy legalább MCL lesz. Sajnálom szegényt. Még a Fantasy fociban is nálam voltNekem is, meg Higgins is, így most egyből kettő kuka :/
Klaci79
Egyébként kurvára sajnálom, nagyon franchise QBnak tűnik a srác.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Jajjj, én vele kezdtem a meccsnézéstkordel stuart? kb cower probalta ki elsok kozott...Én sem a játékát, inkább a személyiségétÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
Gabor81
több mint 4 éve
Jagsesek, Luton ma kezd először?Nem, múlt héten is ő volt.
bcsarli
több mint 4 éve
Gabor81
803
kordell stewart? kb cower probalta ki elsok kozott... sosem ertettem miert jobb futasban, mint passban. 😂Én sem a játékát, inkább a személyiségétÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
Szerkesztette: Gabor81
több mint 4 éve
Ő még olcsón futkosÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Én sem a játékát, inkább a személyiségétÉn ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
Klaci79
több mint 4 éve
Jagsesek, Luton ma kezd először?
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Én ot nem...de nem a Ravens miatt. Az ilyen futó QB-k nekem általánosságban nem jönnek be. Egy QB passzoljon, irányításon. Ne rohangáljon, mint egy futó. Főleg ne évi sok millióért...Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Összecsuktuk szegény rendesen
több mint 4 éve
Én is bírom őket, amíg nyerünk ellenük.Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
több mint 4 éve
Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
több mint 4 éve
Klemó
5 654
mint ha Rudit lánám az ellenfélnél....nem érzi a nyomást....
több mint 4 éve
Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én a vörhenyest is bírtam amikor ott volt.
Spy
több mint 4 éve
Josh Allennek is ennyi volt attól tartok a szezon.
több mint 4 éve
Spy
2 337
Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Nem úgy értettem, hanem hogy ne akard megnézni, hogy mi milyenek lennénk kulcsjátékosok nélkül...tavaly láttukNa ezt nem is értem és igazából ki is kérem!Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Ne ennek szurkolj
Szokol
Willie Parker
Szokol
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Állítólag ACL vagy legalább MCL lesz. Sajnálom szegényt. Még a Fantasy fociban is nálam volt
több mint 4 éve
Na ezt nem is értem és igazából ki is kérem!Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Ne ennek szurkolj
Szokol
Willie Parker