Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Még a felpattanó labdára írtamEhh, Minka lemaradt...az edmunds volt ha jol lattam 🙃
bcsarli
Gabor81
több mint 4 éve
Klemó
5 654
Uhhh.....mondjuk egy zászló elmaradt itt.....pofánverésért....
több mint 4 éve
Az idei Jags-el szemben nincsenek elvárásaim, de a Steelers-től többet vártam 😀Több mit? Mi nem csinálunk ilyen running up the score meccseket, akkor sem ha lehetne.
dioadam
több mint 4 éve
Ehh, Minka lemaradt...
több mint 4 éve
Lütyőt ki fogjuk ütni ilyen fal mellett...Akkor egy jobb QB jön be. 😉 De ti tudjátok.
Szokol
több mint 4 éve
J-Rob megint NFL történelmet írt. RB @Robinson_jamess has now totaled 1,004 scrimmage yards this season, becoming the first undrafted rookie in NFL history to record 1,000-plus scrimmage yards through their first 10 career games.
— JaguarsPR (@JaguarsPr) November 22, 2020
több mint 4 éve
Lütyőt ki fogjuk ütni ilyen fal mellett...
több mint 4 éve
Az idei Jags-el szemben nincsenek elvárásaim, de a Steelers-től többet vártam 😀Naív! 😀
dioadam
több mint 4 éve
dioadam
597
Az idei Jags-el szemben nincsenek elvárásaim, de a Steelers-től többet vártam 😀
több mint 4 éve
Megint a reklámok a leglátványosabbak a meccsünkön.A cheerleaderek se voltak rosszak
Szokol
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Megint a reklámok a leglátványosabbak a meccsünkön.Észre sem vettem, hogy kinyomtam a streamet
Szokol
több mint 4 éve
Klemó
5 654
Olyan Jags elleni forma ez...volt egy-egy drive...momentum...de egyébként szürkék vagyunk....Az O-nál az a gond, hogy mivel nem megy a futás, ezért nem tudjuk ölni az időt sem igazán. Futnánk, de látványosan szarul megy...bár 100 yard felett hoztunk most kivételesen.
több mint 4 éve
Megint a reklámok a leglátványosabbak a meccsünkön.
több mint 4 éve
Ritmustalanok vagyunkLesüllyedtetek a mi szintünkre. 😊
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
images.app.goo.gl/mKjPNmDZFA9T2ZWu6Hât meg ugye ő Sámuel L. Jackson fia!Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
bcsarli
steelwolf
Azért ez a drive egy maxi szerencsétlenkedés volt....Nálunk ez egy jó drive ezen a meccsen....
Klemó
iktriad
több mint 4 éve
Reggio1914
1 385
Megint hozzák a kötelezőt, de semmi plusz
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Ritmustalanok vagyunk
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Esküszöm jobb lenne ha Bent felmentenek az edzések alól. Múlt héten jobban ment
több mint 4 éve
Utálom Ebront.De igazából ha elkapja, akkor is mi van? Eléggé értékelhetetlen a második félidő eddig.
több mint 4 éve
Hât meg ugye ő Sámuel L. Jackson fia!Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
bcsarli
steelwolf
Azért ez a drive egy maxi szerencsétlenkedés volt....Nálunk ez egy jó drive ezen a meccsen....
Klemó
több mint 4 éve
Hát szó-szó, az O olyan középsz.r ma