Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Hogy egyezkednek a bírók. Most beszélték meg biztos, hogy kéne elcsalni a Pats-nek a meccset. 😀😀Belefújnak majd, ha fut vissza a Chiefs egy TD-re 1 fumbli után. Az már tavaly is bevált UGYANENNEK A KIBASZOTT BÍRÓI BAGÁZSNAK
Mr.Breaker
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
gedam
5 906
a mi taktikánkkal kínozzák a nézőket a peccék. jó lemásolták a senkiháziak. meg kb. úgy is dob ma brady , mint lemar. nem lemarból lesz brady, hanem bradyből lemar.
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Hogy egyezkednek a bírók. Most beszélték meg biztos, hogy kéne elcsalni a Pats-nek a meccset. 😀😀Ahogy eddig meg a meccs, olyan súlyos beavatkozásokra nem lesz szükség
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Hogy egyezkednek a bírók. Most beszélték meg biztos, hogy kéne elcsalni a Pats-nek a meccset. 😀😀Az a baj az eddigiek alapján nem nagyon kell nekik a segitség
Mr.Breaker
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Hogy egyezkednek a bírók. Most beszélték meg biztos, hogy kéne elcsalni a Pats-nek a meccset. 😀😀
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Már alig várom, hogy jövőre ezen a pályán nyerjünk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Sifur
1 118
3x támadott ez a szuper chiefs? Mi történt MVP Mahomesal?
több mint 5 éve
twitter.com/WWLTV/status/1087136024508153856az első pár válasz elég beszédes számomra
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
C.I.M.B.IGondolom a haverod kérdezi 😊amennyi reinkarnációja van az eredménykövetőben ő maga a haver lehet
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 5 éve
vagy kommentelek itt, vagy TV-ben nézemnah ez a Gojira teaser pl egész jó voltSzégyeld el magad, hogy a fogyasztói társadalom zombiüzemmódja helyett nem okos SMS-t hallgatsz
Negritis
flzoli
a csöcsök nyertek 😀
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
4&23 mint amikor Pryor volt a Raiders qba vezetőség hibája volt. Rá kellett volna jönni, hogy jobb wr, mint qb 😊
Amadeus
több mint 5 éve
nah ez a Gojira teaser pl egész jó voltSzégyeld el magad, hogy a fogyasztói társadalom zombiüzemmódja helyett nem okos SMS-t hallgatsz
Negritis
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
4&23 mint amikor Pryor volt a Raiders qb
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Ricsinek hol van a keze meccs alatt? XDgph.is/22rj0Vw
Sifur
több mint 5 éve
nah ez a Gojira teaser pl egész jó volt
több mint 5 éve
Hé haver hol a reinkarnációm?amennyi reinkarnációja van az eredménykövetőben ő maga a haver lehetGondolom a haverod kérdezi 😊Ő ki?????😍😍
gedam
Rózsa Sándor Bostoni fan
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Értem én hogy mindenkinek foglalt épp a jobb keze, de a Csífsz végre életjelet mutat, még TD is lehet ebbőlebből már nem
flzoli
több mint 5 éve
gedam
5 906
lehet puntolni
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
amennyi reinkarnációja van az eredménykövetőben ő maga a haver lehetGondolom a haverod kérdezi 😊Ő ki?????😍😍
gedam
Rózsa Sándor Bostoni fan
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Értem én hogy mindenkinek foglalt épp a jobb keze, de a Csífsz végre életjelet mutat, még TD is lehet ebből
több mint 5 éve
gedam
5 906
jól sikerült a menekülés
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Mahomes szépen kimozgott FG pozícióból
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem én 😀Gondolom a haverod kérdezi 😊Ő ki?????😍😍
gedam