Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
5 906
max nem lesz mahomes előtt falKc-nak honann lesz zséje Maho-Hill-Cris tróra? 😀 kicsit elszálltak az igények hogy mindegyiküket megtartsákMég egyelőre mind3 rookie szerződését tölti. Majd foglalkoznak ezzel akkor, amikor aktuális lesz. Egyébként nem lehetetlen.
ParadSEC
shagi0206
több mint 5 éve
nana, lehet még ebből punt 😀ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Erről van szó gyerekek, kell a jó zseb és máris jönnek a yardok. 😀
több mint 5 éve
Kampman
28 313
ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Kc-nak honann lesz zséje Maho-Hill-Cris tróra? 😀 kicsit elszálltak az igények hogy mindegyiküket megtartsákMég egyelőre mind3 rookie szerződését tölti. Majd foglalkoznak ezzel akkor, amikor aktuális lesz. Egyébként nem lehetetlen.
ParadSEC
több mint 5 éve
gabor25
5 144
A Chiefs O mi a büdös faszt csinál? Védjétek meg a QB-t, ti idióta barmok!!!Nem akarnak bibist a labukra, kezukre szerezni. Maho olyan Jo hogy oldja Meg magatol. Ha Mar mvp eselyes kb igy vannak vele.
Cypress
A chief s vedelem Meg bradyt/patset tette Meg es nagy underdog oddsal. 🤔
több mint 5 éve
casaubon
2 392
Kc-nak honann lesz zséje Maho-Hill-Cris tróra? 😀 kicsit elszálltak az igények hogy mindegyiküket megtartsáksok lesz az UDFA a csapatban...
ParadSEC
több mint 5 éve
casaubon
2 392
Egyebkent ezt meg kell adni neki, talan Chiefs-meccseken a legvallalhatobb, ilyenkor valoszinuleg nagyon odafigyel magara.Elég nagy dolog objektíven leközvetíteni a saját csapatod meccseit.Amikor volt 1 jó KC hosszú passz Ricsi ordít most egy hosszú TD és szinte semmi xDIlyenkor belul sir.
Sifur
casaubon
flzoli
több mint 5 éve
Kc-nak honann lesz zséje Maho-Hill-Cris tróra? 😀 kicsit elszálltak az igények hogy mindegyiküket megtartsák
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Ezt most olyan vehemenciával mondtad, mint egy olyan csapat drukkere, akik 80 éve playoffban se voltakLegyen hosszabbítás itt is.Apatok f*sz*t.
Tactful Cactus
Pats gyozelem. Kopp-kopp-kopp. Alulrol, haromszor.
Solymi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 020
Legyen hosszabbítás itt is.Apatok f*sz*t.
Tactful Cactus
Pats gyozelem. Kopp-kopp-kopp. Alulrol, haromszor.
több mint 5 éve
xrace77
4 515
Ha már ilyen hamar eldőlt a meccs, akkor legyen már jò kis alázós shutout a vėge. 😁
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
McVay-Phillips edző párosban azért még bízok, ők nem olyan világtalanok mint Reid papa az ilyen meccseken. Lehet jó lesz az az SB, de ezekkel a Pats drive-okkal teljesen lehozzák az embert az életről annyira semmilyenek,hosszúak és hatékonyak. 😒
több mint 5 éve
Én meg Hamilton miatt, de majd most Leclerc!én a forma 1-et hagytam ott schumiuralom alatt.már csak pár év... ugye?Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
A SB-t idén se kell néznem.
Ébresszetek fel ha vége van ennek a geci unalmas Pats érának.
Bazzani
Ventura
Wester
gedam
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
Ezt a Reid egy zseni dolgot idén én is beszoptam, többet nem fordul elő. De legalább Mahomes kapcsán betaláltam. Kár, hogy a betippelt Saints - Pats döntőm elment.remekül nevel ki edzőket, akik sb-t nyernek. nem tudja-tanítjaCoaching wins championshipEgy kicsit azért túlzásnak éreztem idén a sok szakértőt, aki Riedet állandóan zseninek nevezték
Amadeus
Kampman
gedam
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ne foglalkoz vele, őstroll, nem szabad etetni.mi a gici he. nem vót még elig a szereplés? lassan 20 éve?Téged is...Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
Ventura
Burkus
Ventura
több mint 5 éve
Amerikai foci egy olyan játék, amit 92-en játszanak (46 ugye az active roster) 60 percnyi tiszta játékidőn keresztül, és mindig a Pats nyer...
több mint 5 éve
mi a gici he. nem vót még elig a szereplés? lassan 20 éve?Téged is...Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
Ventura
Burkus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem úgy volt, hogy ez a Pats szar pass rushban? Ennek ellenére Rivers is meg most Mahomes is az életéért fut mindig, bár a play hívás is segíthetne neki, hogy ne mindig 10+ yardos routokat hívjanak állandóan.www.youtube.com/watch?v=Tn3iPL59Pbk
Mr.Breaker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Nem úgy volt, hogy ez a Pats szar pass rushban? Ennek ellenére Rivers is meg most Mahomes is az életéért fut mindig, bár a play hívás is segíthetne neki, hogy ne mindig 10+ yardos routokat hívjanak állandóan.
több mint 5 éve
gedam
5 906
remekül nevel ki edzőket, akik sb-t nyernek. nem tudja-tanítjaCoaching wins championshipEgy kicsit azért túlzásnak éreztem idén a sok szakértőt, aki Riedet állandóan zseninek nevezték
Amadeus
Kampman
több mint 5 éve
Bill Belichick on Robert Kraft, with 25-year anniversary of Kraft purchasing the team coming Monday: “We have a good set-up here. He has been very supportive. Gives us a great opportunity to go out and compete every week. We’ve done that. Hope we can continue it for a long time.”már csak pár év... ugye?Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
Ventura
Wester
😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.