Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
5 906
yessssss
több mint 5 éve
gedam
5 906
basszanak már el egy 3.-kat
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Na csalj megint Edelman!!!
több mint 5 éve
karóhoz kötik az ebetha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
mondjuk a 2 az még talán menne (de amíg van lehetőség délelőttösre, annál maradok)Csak kettő 😀3 műszakot nem vállalnék. Azt én nem igazán bírnám.Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
warr_b
shagi0206
Az éjszakázást 12 éve leadtam.
warr_b
több mint 5 éve
Csak kettő 😀3 műszakot nem vállalnék. Azt én nem igazán bírnám.Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
warr_b
shagi0206
Az éjszakázást 12 éve leadtam.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Na végre valami... Hátha még valami meccs szerű lesz a végénsaints-rams ismétlés?
Tomcsik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
3 műszakot nem vállalnék. Azt én nem igazán bírnám.Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
warr_b
több mint 5 éve
gedam
5 906
Srácok! Gondoljatok bele: Rams-Pats SuperBowl-lal kezdődött a Brady-éra. Stílszerű hogy azzal is érjen véget...eztgondolta a bíró is az előző meccsen
Pizsama
több mint 5 éve
Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
több mint 5 éve
Srácok! Gondoljatok bele: Rams-Pats SuperBowl-lal kezdődött a Brady-éra. Stílszerű hogy azzal is érjen véget...Én inkább nem kockáztatnék 😀
Pizsama
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Akkor most jöhet a Kelce reklám
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
na meglett Mahomes idei első TD-je, ideje volt már
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Csak jinxeoni kellett oket. Szeretem ha igazam van. Ja nem. 😂A Chiefs O mi a büdös faszt csinál? Védjétek meg a QB-t, ti idióta barmok!!!Nem akarnak bibist a labukra, kezukre szerezni. Maho olyan Jo hogy oldja Meg magatol. Ha Mar mvp eselyes kb igy vannak vele.
Cypress
A chief s vedelem Meg bradyt/patset tette Meg es nagy underdog oddsal. 🤔
gabistar
Meg Ott a def.
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
gedam
5 906
nem szabad hagyni, hogy a gecik öljék az órát, 3andout-ot
több mint 5 éve
Srácok! Gondoljatok bele: Rams-Pats SuperBowl-lal kezdődött a Brady-éra. Stílszerű hogy azzal is érjen véget...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
ha most punt megyek aludniHajnalig kell maradnod, no mercy.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Wilsonnak sincs mindig, aztán milyen jól elvanmax nem lesz mahomes előtt falKc-nak honann lesz zséje Maho-Hill-Cris tróra? 😀 kicsit elszálltak az igények hogy mindegyiküket megtartsákMég egyelőre mind3 rookie szerződését tölti. Majd foglalkoznak ezzel akkor, amikor aktuális lesz. Egyébként nem lehetetlen.
ParadSEC
shagi0206
gedam
több mint 5 éve
pont ezt kellett volna elkerülni
több mint 5 éve
Na így még érdekes lehet.