NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
120
10
19:00
RedZone week 12
56
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
50
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
grrrrrMeg vezet a Ne nyugi
azért ez oda-vissza fújható lett volna
NB2
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ott a cumi!
több mint 5 éve
f . e . l . t . á . m . a . d . á . s .
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most mi van ?? Tenyleg nyer a Pats ??
több mint 5 éve
casaubon
2 392
Van Noynal nagyobb paraszt? 😀Azert Burficttol meg boven lenne mit tanulnia
Janek
több mint 5 éve
En a sracok jegkorong edzesen tudtam meg sok mindent a tao-rol.Adójog a másik fele. Csomó érdekes dolgot a tao-ról szigorlaton tudtam meg. Díjazta is a tanárom.adózás, vállalatértékelés meg befektetési döntésAkkor mi van?az itt már nincs szerencsére 😀Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
na de ne legyek off, kéne egy fumbli
eaglesmcnabb
Amadeus
PM magic
több mint 5 éve
Kampman
28 315
Meg az NFC-ben jobbak is a védelmekNem lehet mindenki Nick Foles3rd&longra már nem is merik passzoltatni Bradyt. Tényleg Hoyerrel is bemennének a döntőbeDe nem nyernék meg.
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
több mint 5 éve
Nem lehet mindenki Nick Foles3rd&longra már nem is merik passzoltatni Bradyt. Tényleg Hoyerrel is bemennének a döntőbeDe nem nyernék meg.
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
casaubon
2 392
Valaki szolhatna Reidnek, hogy futast is lehet hivni
több mint 5 éve
Kampman
28 315
3rd&longra már nem is merik passzoltatni Bradyt. Tényleg Hoyerrel is bemennének a döntőbeDe nem nyernék meg.
Jakehomer
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ezeket Meg a'lmodbol felebresztve is tudnod Kell. 😂 Viccet felreteve, Sok szerencset.adózás, vállalatértékelés meg befektetési döntésAkkor mi van?az itt már nincs szerencsére 😀Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
3rd&longra már nem is merik passzoltatni Bradyt. Tényleg Hoyerrel is bemennének a döntőbeSystemqb.
Jakehomer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
3rd&longra már nem is merik passzoltatni Bradyt. Tényleg Hoyerrel is bemennének a döntőbe
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
Adójog a másik fele. Csomó érdekes dolgot a tao-ról szigorlaton tudtam meg. Díjazta is a tanárom.adózás, vállalatértékelés meg befektetési döntésAkkor mi van?az itt már nincs szerencsére 😀Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
adózás, vállalatértékelés meg befektetési döntésAkkor mi van?az itt már nincs szerencsére 😀Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
Akkor mi van?az itt már nincs szerencsére 😀Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Allam bol. 😁Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
több mint 5 éve
az itt már nincs szerencsére 😀Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
Nincs jobb annál, mint amikor 3 óra alvással számvitelezel.pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
gedam
5 906
na most egy michel fumblit.