NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
131
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
63
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
25
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
10
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
pénzügy msc 😀Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
casaubon
2 393
SMS-t errol is!nekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
En meg addig alszok amig akarok...nekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ha a vizsgabizottságban vagy semmi gondnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
Miből? 😀😀😀DDnekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
eaglesmcnabb
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
JajaSMS-t rola!ez bőven veri a hétfői ZH-témátén reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
Tactful Cactus
casaubon
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
nekem csak fél9 től államvizsga 😀én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
casaubon
2 393
SMS-t rola!ez bőven veri a hétfői ZH-témátén reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Maradjon is így, de egyenlőre a bírók nem akarják eldönteni a meccset.
több mint 5 éve
Kampman
28 315
Tessék iktriad, ITT A SÍPSZÓ!!!
több mint 5 éve
reméljük, a fogorvos nem nézién reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ez bőven veri a hétfői ZH-témátén reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
JSanyo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
én reggel 7re megyek fogorvoshoz, onnan lendületből meló 😊pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
több mint 5 éve
Kampman
28 315
Úristen, Zombo még él?A kórházcsapatból ő vitte talán a legtöbbre
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
Néha azért problémák vannak a Chiefsnél az irányzékkalfiatalok még, nem ismerik a pályát
Kampman
több mint 5 éve
casaubon
2 393
Hillnek meddig hagyjak meg a visszahordasokat? OK, hogy neha elfut, de joval tobb az ilyen hibaja
több mint 5 éve
Andy Reid halftime adjustmentjei zseniálisak, egy géniusztól persze nem meglepő
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Kampman
28 315
Néha azért problémák vannak a Chiefsnél az irányzékkal
több mint 5 éve
Hill ezt szépen kimínuszolra...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
gedam