Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 290
27:23, avagy játszd újra Benfigyelj szerzel studiót goodby lenin szinten újraközvetitjük neked a 'Zóna-PittsburghötIlletve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
tenorx
briareos
több mint 3 éve
hé packers edzők, nézzétek mi történik most
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na ideje lenne megállítani a KanosSastaszondod ez egy kanossza járás lesz? 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Felvettem! Visszanezem és majd mondom a választ! 😉😊levittem a kutyát, lemaradtam róla 😕megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
Sziasztok! Amerikai fociban gyakori a lábujj sérülés, pedig az európaiban ez egyáltalán nem jellemző. Milyen jellegű sérülések ezek és mennyire hátráltatják az irányítót? Vagy ez csak egy egyezményes kód arra az esetre, ha nem akarják közölni a sérülés természetét?
r.baggio
Assurbanapli
r.baggio
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Egyetértek mindkét megállapítással, és hozzáfűzném továbbá, hogy a KC-t utálom.A KC nagyobb eséllyel győzné le a Tampát, de a Bills szimpatikusabb.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
Kampman
több mint 3 éve
figyelj szerzel studiót goodby lenin szinten újraközvetitjük neked a 'Zóna-PittsburghötIlletve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
tenorx
több mint 3 éve
én csak azt nem értem hogy miért nincs sose lions vagy bengals a super bowl-ban?Illetve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
tenorx
(aki nézte a chiefs-browns höri videót érteni fogja 😀)
több mint 3 éve
Ezt nézzétek!Fehér, fekete, arab, cigány, zsidó..--)
www.youtube.com/watch?v=4CJ5p4XisHs
Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
Na ideje lenne megállítani a KanosSast
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
remélem nem túl messzirelevittem a kutyát, lemaradtam róla 😕megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
Sziasztok! Amerikai fociban gyakori a lábujj sérülés, pedig az európaiban ez egyáltalán nem jellemző. Milyen jellegű sérülések ezek és mennyire hátráltatják az irányítót? Vagy ez csak egy egyezményes kód arra az esetre, ha nem akarják közölni a sérülés természetét?
r.baggio
Assurbanapli
r.baggio
több mint 3 éve
levittem a kutyát, lemaradtam róla 😕megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
r.baggio
Assurbanapli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
melyik közvetítésben? 😀megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
r.baggio
Assurbanapli
több mint 3 éve
Illetve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
több mint 3 éve
Sárga vagy fekete, majdnem ugyanaz!youtu.be/79rtcCnaeyoCobra Kai! Egy latino azt kész!MAJDNEM minden új sorozatban és reklámban 😊a walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
hát semmit nem értesz az internetes vitákról? !!!!Négy!!!
briareos
Negritis
Azokban amit láttam.
Amiket megjegyeztem.
Kampman
Klaci79
Itt sincs fekete
VvAlekosz
több mint 3 éve
vagy zoomer 😀hát ha ez a poén nem esik le, akkor minimum boomerön akkor matematikus, vagy miből számolta ki?😮
Kenny
Ön? Hát mi a picsa vagyok én, nagypapa?
Cypress
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 290
A KC nagyobb eséllyel győzné le a Tampát, de a Bills szimpatikusabb.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Imádom az akcentusukat 😊Ted Lasso!!!!Cobra Kai! Egy latino azt kész!MAJDNEM minden új sorozatban és reklámban 😊a walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Negritis
Azokban amit láttam.
Amiket megjegyeztem.
Kampman
Klaci79
steelwolf
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Ne magázz, te köcsög! 😀😮ön akkor matematikus, vagy miből számolta ki?Kombinatorika fakultásra jártam, alkalmazott matek, fraktálok, halmazelmélet. Kurvára leszarom az általánosítást, csak a geci pontos adatok alapján megalapozott tényekben hiszek. Pont.ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Cypress
Kenny
Cypress
több mint 3 éve
Rohadék Bills, dögöljön meg mindegyik! Mahomes pedig fulladjon bele a saját hányásába!Sajnos a két csapat nem túl népszerű ezen a fórumon. Az előző meccsen legalább a Brady/Rodgers haterek gondoskodtak a hangulatról, itt ez most nehezebb lesz.9 az... Nezi a meccset is valaki vagy csak off van?Tavalyhoz hasonlóan most is megvan a 10 pontos hátrány a Chiefsnek.ott a jinx
Kampman
Kampman
Kájzerszóze
Kampman
Na?!😊
több mint 3 éve
hát ha ez a poén nem esik le, akkor minimum boomerön akkor matematikus, vagy miből számolta ki?😮
Kenny
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
youtu.be/79rtcCnaeyoCobra Kai! Egy latino azt kész!MAJDNEM minden új sorozatban és reklámban 😊a walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Negritis
Azokban amit láttam.
Amiket megjegyeztem.
Kampman
Klaci79
Itt sincs fekete
több mint 3 éve
de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
r.baggio
több mint 3 éve
mandalorian, boys, orville, luxifelikTed Lasso!!!!Cobra Kai! Egy latino azt kész!MAJDNEM minden új sorozatban és reklámban 😊a walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Negritis
Azokban amit láttam.
Amiket megjegyeztem.
Kampman
Klaci79
steelwolf