Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Cypress
3 228
😮ön akkor matematikus, vagy miből számolta ki?Kombinatorika fakultásra jártam, alkalmazott matek, fraktálok, halmazelmélet. Kurvára leszarom az általánosítást, csak a geci pontos adatok alapján megalapozott tényekben hiszek. Pont.ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
hát semmit nem értesz az internetes vitákról? !!!!Négy!!!
briareos
Cypress
Kenny
Ön? Hát mi a picsa vagyok én, nagypapa?
több mint 3 éve
alwayscsöcstime van, nem? 😀de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???mert ez maga az off topik, hát hány éve fórumozol? 😀
NB2
Löfli
Negritis
több mint 3 éve
megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportEszti Békési-Kondor
Sziasztok! Amerikai fociban gyakori a lábujj sérülés, pedig az európaiban ez egyáltalán nem jellemző. Milyen jellegű sérülések ezek és mennyire hátráltatják az irányítót? Vagy ez csak egy egyezményes kód arra az esetre, ha nem akarják közölni a sérülés természetét?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???Én beírtam, hogy Bills TD volt 😎
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???Az az off, ha a meccsről van szó! Ha a bowl.hu-ra jössz playoff idején, tiszteletben kell tartanod a hagyományokat!
NB2
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
A Bills-szel semmi bajom🙂Sajnos a két csapat nem túl népszerű ezen a fórumon. Az előző meccsen legalább a Brady/Rodgers haterek gondoskodtak a hangulatról, itt ez most nehezebb lesz.9 az... Nezi a meccset is valaki vagy csak off van?Tavalyhoz hasonlóan most is megvan a 10 pontos hátrány a Chiefsnek.ott a jinx
Kampman
Kampman
Kájzerszóze
Kampman
több mint 3 éve
Ted Lasso!!!!Cobra Kai! Egy latino azt kész!MAJDNEM minden új sorozatban és reklámban 😊a walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Negritis
Azokban amit láttam.
Amiket megjegyeztem.
Kampman
Klaci79
több mint 3 éve
a supnatot en sem, de nem tudtam meg megfejteni, hogy a gyerek hogy kaphatott foszerepet egy masik sorozatban is, ami raadasul ujhanem egy kibaszottul siralmas szinesz a Supernaturalbolnem a színészi játék miatt szeretem a supnatot 😀
attol a gyerektol en meg nem tapasztaltam szineszi jatekot szerintem a huszonsok evad alatt 😀
Stez
Negritis
na mindegy, hogy ne offoljak, go Colts!
több mint 3 éve
Matekból egyedül kombinatorikából voltam ötös gimnáziumban, kár, hogy négy év során csak kb. hat órán keresztül tanultuk. (Lehet, hogy sokat mondtam.)Kombinatorika fakultásra jártam, alkalmazott matek, fraktálok, halmazelmélet. Kurvára leszarom az általánosítást, csak a geci pontos adatok alapján megalapozott tényekben hiszek. Pont.ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Cypress
több mint 3 éve
hát igen nem is tudom h lesz képes betölteni a "szinészóriás chuck norris, és az ő árnyalt, kifinomult teljesitményét, azt ahogy a legkomplexebb érzéseket is finom arcrezdülésekkel tudta közvetiteni a néző felé" lábnyomait.hanem egy kibaszottul siralmas szinesz a Supernaturalbola walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Negritis
attol a gyerektol en meg nem tapasztaltam szineszi jatekot szerintem a huszonsok evad alatt 😀
Stez
több mint 3 éve
csöcstime van, nem? 😀de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???mert ez maga az off topik, hát hány éve fórumozol? 😀
NB2
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Sajnos a két csapat nem túl népszerű ezen a fórumon. Az előző meccsen legalább a Brady/Rodgers haterek gondoskodtak a hangulatról, itt ez most nehezebb lesz.9 az... Nezi a meccset is valaki vagy csak off van?Tavalyhoz hasonlóan most is megvan a 10 pontos hátrány a Chiefsnek.ott a jinx
Kampman
Kampman
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Na jó Ik tőled elnézem, hogy nem tudod honnan van 😀Egy Faludy György veszett el benned.Van egy szoftverem / amire a faszt verem / amin a Hoffer Eszter kofferját klopfolják a kafferek / a koffer hófehér / mármint a Hofferé / bőre, mint a kokain, nem koffein, mint Rose Perez / old school a gádzsi, mint a sósperec / nem ódzkodik a póztól / a szakadék prosztó / ahogy Szabadi Sóstón / kefélik a chopperen a rockerek / lekerült a trappere, mert kimerült a drogkeretNa jó, ki az az Eszti? Legalább jó buxa?SziasztokEsztinél
Vv Lacko pajtas merre ?
VvAlekosz
Löfli
Chargers LT
tenorx
iktriad
www.youtube.com/watch?v=Ba2rzsusl9Q&ab_channel=AkkezdetPhiai
több mint 3 éve
de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???mert ez maga az off topik, hát hány éve fórumozol? 😀
NB2
több mint 3 éve
ön akkor matematikus, vagy miből számolta ki?Kombinatorika fakultásra jártam, alkalmazott matek, fraktálok, halmazelmélet. Kurvára leszarom az általánosítást, csak a geci pontos adatok alapján megalapozott tényekben hiszek. Pont.ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Cypress
több mint 3 éve
A másik lehetőség akkor biztos az, hogy tele van jó nőkkel 😎hanem egy kibaszottul siralmas szinesz a Supernaturalbolnem a színészi játék miatt szeretem a supnatot 😀
Stez
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
pedig a statisztika pont arról szól hogy van egy adathalmazod és attól függően hogy milyen tengelyen vizsgálod bármi kijöhet 😀Kombinatorika fakultásra jártam, alkalmazott matek, fraktálok, halmazelmélet. Kurvára leszarom az általánosítást, csak a geci pontos adatok alapján megalapozott tényekben hiszek. Pont.ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Cypress
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Szép kihívás lenne pedighanem egy kibaszottul siralmas szinesz a Supernaturalbolnem a színészi játék miatt szeretem a supnatot 😀
Stez
Negritis
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Cobra Kai! Egy latino azt kész!MAJDNEM minden új sorozatban és reklámban 😊a walker rebootban se fekete nő van 😀ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
Negritis
Azokban amit láttam.
Amiket megjegyeztem.
Kampman
több mint 3 éve
9 az... Nezi a meccset is valaki vagy csak off van?Tavalyhoz hasonlóan most is megvan a 10 pontos hátrány a Chiefsnek.ott a jinx
Kampman
Kampman
több mint 3 éve
Egy Faludy György veszett el benned.Van egy szoftverem / amire a faszt verem / amin a Hoffer Eszter kofferját klopfolják a kafferek / a koffer hófehér / mármint a Hofferé / bőre, mint a kokain, nem koffein, mint Rose Perez / old school a gádzsi, mint a sósperec / nem ódzkodik a póztól / a szakadék prosztó / ahogy Szabadi Sóstón / kefélik a chopperen a rockerek / lekerült a trappere, mert kimerült a drogkeretNa jó, ki az az Eszti? Legalább jó buxa?SziasztokEsztinél
Vv Lacko pajtas merre ?
VvAlekosz
Löfli
Chargers LT
tenorx
több mint 3 éve
hanem egy kibaszottul siralmas szinesz a Supernaturalbolnem a színészi játék miatt szeretem a supnatot 😀
Stez
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Kombinatorika fakultásra jártam, alkalmazott matek, fraktálok, halmazelmélet. Kurvára leszarom az általánosítást, csak a geci pontos adatok alapján megalapozott tényekben hiszek. Pont.ne hozzál konkrét ellenpéldákat amikor nagyon durván általánosító kijelentéseket tesz a másik!!!!!Öööö...Ozark, Vezércsel, csak hogy két ellenpéldát említsek a jók közül.Amikor az 50 éves Queen Latifa szuperkémet vagy mifaszt játszik... nincs lejjebb a sorozatokban seMinden új sorozatban meg reklámban fekete nők a főhősök újabban,
Chargers LT
Kampman
Cypress
briareos
több mint 3 éve
de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???