New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Na, azt nem is figyeltem.Most inaktív is…az is egy remek pick volt…Williams a kovi a depth charton, de o is csak szopott iden, mikor palyat latott.Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
Imitheking
kolok1972
több mint 2 éve
houston elég kemény mit művelnek a chargers ellen
több mint 2 éve
Ráadásul ő nem is lett nevezve a mai meccsre... 😛Williams a kovi a depth charton, de o is csak szopott iden, mikor palyat latott.Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
Imitheking
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Most inaktív is…az is egy remek pick volt…Williams a kovi a depth charton, de o is csak szopott iden, mikor palyat latott.Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
Imitheking
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
tényleg JC kezében volt a meccslabda, mert innen már csak egy mákos labdaszerzéssel jöhetünk újra képbeKét ejtett INT tőle, sajnos ő is az alapszakasz legfontosabb meccsén hibázik
NB2
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 2 éve
Bryant legalább nem második körösWilliams a kovi a depth charton, de o is csak szopott iden, mikor palyat latott.Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
Imitheking
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Williams a kovi a depth charton, de o is csak szopott iden, mikor palyat latott.Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
több mint 2 éve
tényleg JC kezében volt a meccslabda, mert innen már csak egy mákos labdaszerzéssel jöhetünk újra képbe
több mint 2 éve
mert akik mögötte vannak még szarabbakAkkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
több mint 2 éve
Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Nem csak mi tudjuk hogy Bryant nem kezdő szint, persze hogy őt célozzák fontos szituációkban... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
több mint 2 éve
Bryant megint 😕Elmegy rajta a meccs. Nyilván a legjobb matchup nekik.
NB2
több mint 2 éve
Nagy a kabát
több mint 2 éve
Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕
több mint 2 éve
Bryant looool…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Bryant megint 😕
több mint 2 éve
mit csinált? oda tolta a hasát és pofázott, hát biztos átgondolja ezután milano hogy miképp viselkedik. ha már odament legalább lökte volna felÉn akkor sem hibáztatom Andrews-t, tette amit tennie kellett...iratlan szabály nem szabály, ezt NE elég sokszor alkalmazta.Andrews te barom, minek mész oda?????????Hogy megvédje az irányítóját?!
NB2
Ez íratlan szabály ezt a bíróknak is tudnia illene...
Castleai01
nyilván azért ment zászló mert eleve már kurva sok a kakaskodás és most akarták megfogni
briareos
Castleai01
több mint 2 éve
A meccslabda volt..
több mint 2 éve
amúgy nem tudom bellichick jól puntol-e de tény én is megnéznémkurva autocorrect 😀Egyszer de jó lenne egy Bill puntot látni végrenéztem is elsőre, hogy mivan?😊
vpi
NB2
vpi
több mint 2 éve
Én akkor sem hibáztatom Andrews-t, tette amit tennie kellett...iratlan szabály nem szabály, ezt NE elég sokszor alkalmazta.Andrews te barom, minek mész oda?????????Hogy megvédje az irányítóját?!
NB2
Castleai01
nyilván azért ment zászló mert eleve már kurva sok a kakaskodás és most akarták megfogni
briareos
több mint 2 éve
kurva autocorrect 😀Egyszer de jó lenne egy Bill puntot látni végrenéztem is elsőre, hogy mivan?😊
vpi
NB2
több mint 2 éve
iratlan szabály nem szabály, ezt NE elég sokszor alkalmazta.Andrews te barom, minek mész oda?????????Hogy megvédje az irányítóját?!
NB2
Castleai01
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
az írottakat sem tudják egyébkéntAndrews te barom, minek mész oda?????????Hogy megvédje az irányítóját?!
NB2
Castleai01
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Egyszer de jó lenne egy Bill puntot látni végrenéztem is elsőre, hogy mivan?😊
vpi