New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 3 éve
ervinator
1 700
Ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, mintha TD lett volnaJó,de most ezzel a FG-lal mire megyünkMiért nem megyünk nekimert reménytelen volt. Még RZ-on kívül is azt lett volna.
kolok1972
Burkus
kolok1972
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Ez egy tökéletes drive volt - nekünk. Elégettek 8 percet, 3 pont a vége. Most pont kell és akkor nyugi vanitt nektek mindenképpen nyugi van. két nap alatt sem érnénk el 21 pontot
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Jó,de most ezzel a FG-lal mire megyünkMiért nem megyünk nekimert reménytelen volt. Még RZ-on kívül is azt lett volna.
kolok1972
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Ez egy tökéletes drive volt - nekünk. Elégettek 8 percet, 3 pont a vége. Most pont kell és akkor nyugi van
több mint 3 éve
hát Bolden futásokkal egyértelműenMiért nem megyünk nekimert reménytelen volt. Még RZ-on kívül is azt lett volna.
kolok1972
Burkus
több mint 3 éve
No comment... 😀 😀 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Baileynek ez már a 2. idén!!!ma mindenki hülye itt?????????
több mint 3 éve
Miért nem megyünk nekimert reménytelen volt. Még RZ-on kívül is azt lett volna.
kolok1972
több mint 3 éve
Linket add valaki szenvedni akarokbfstrms.xyz/watch/nfl-6.php?sport=american-football
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Linket add valaki szenvedni akarok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Azért ez erős túlzás, még van egy egész negyed hátra... 😉az tuti, hogy nem Smith kapja meg ma a labdát, ha ma véletlenül nyernénk 😊Hát, sztem a NO már garbage time-ban nyomja, nekik ez edző meccs.
NB2
Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
elment 8 perc 3 rohadt pontért, mert behívtunk 2 rohadt értelmetlen futást Boldenre...ebben rohadtul több volt!
több mint 3 éve
Miért nem megyünk neki
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
az tuti, hogy nem Smith kapja meg ma a labdát, ha ma véletlenül nyernénk 😊Hát, sztem a NO már garbage time-ban nyomja, nekik ez edző meccs.
NB2
több mint 3 éve
Én ma már Jonnu-t csak blokkolni küldeném fel max. a falba, abból talán tanul majd egy kis alázatot...Oké, még azt sem, még erre sem képes ma... :/
Castleai01
több mint 3 éve
az tuti, hogy nem Smith kapja meg ma a labdát, ha ma véletlenül nyernénk 😊
több mint 3 éve
Hogy mi ezt futni akarjuk, kb. a hörcsögünk is látta 😕 Pedig ezek a rövidpasszos hívások ültek eddig.
több mint 3 éve
Vajon McDönci miért csinálja ezt?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Én már annak is örültem ,hogy nem az ék meleg nem írányít nálunkLemorzsolódtak tavaly a bandwagonerek.És képzeld, nem... Most beleolvastam. Rezignált "ennyit tudunk" hangulat.Még az anyázás 😂😂😂Vajon mi mehet a pats.hu -nNézz be. 😊 Én előbb próbáltam, de a szerver nem engedett. Biztos nagy a forgalom.
ThundersNFL
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Solymi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Boldent minek akarjuk futtatni? Lassú mint a fene.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Lemorzsolódtak tavaly a bandwagonerek.És képzeld, nem... Most beleolvastam. Rezignált "ennyit tudunk" hangulat.Még az anyázás 😂😂😂Vajon mi mehet a pats.hu -nNézz be. 😊 Én előbb próbáltam, de a szerver nem engedett. Biztos nagy a forgalom.
ThundersNFL
Burkus
ThundersNFL
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Legalább ez működik...QB sneak 😊A második. Via Brady.
Solymi
Burkus
Henry kicsit jobban tolja a TE-t
több mint 3 éve
És képzeld, nem... Most beleolvastam. Rezignált "ennyit tudunk" hangulat.Még az anyázás 😂😂😂Vajon mi mehet a pats.hu -nNézz be. 😊 Én előbb próbáltam, de a szerver nem engedett. Biztos nagy a forgalom.
ThundersNFL
Burkus
ThundersNFL