New England Patriots - New York Jets
10 hónapja
Mehetnénk vissza messzebb is az időben de hát ez van... 😕ez nagyon méltatlan 4. negyed lett a régi NE-hez képestMint az egész szezon
NB2
kolok1972
Remélem ha elválnak útjaink BB-vel azért inkább csere útján tesszük mint hogy elengednénk a "régi szép idők emlékére"...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
10 hónapja
A sors érdekes, egy Jets szopatással kezdődött BB igazi karrierje, És egy Jets elleni szopással végződik neki...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
Valami véget ért....valami fáj....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
ez nagyon méltatlan 4. negyed lett a régi NE-hez képestMint az egész szezon
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
ez nagyon méltatlan 4. negyed lett a régi NE-hez képest
10 hónapja
Mèltatlan lezárása egy fantasztikus dinasztiának? 😔 Sajnálom ha így búcsúzik (innen legalábbis) az Öreg.
10 hónapja
megszakad a +turnoveres mutató idén, ami +10 éven át tartottmegszakad a jetses győzelmi sorozat
10 hónapja
A Sötét nagyúr tényleg távozik? Már a Star Warsban is megvolt, de vissza lett hozva a halálból.
10 hónapja
Nekem is úgy tűnt,azért kérdeztem.Kraft kimegy?Mintha elköszönt volna.
kolok1972
Burkus
10 hónapja
Kraft kimegy?Mintha elköszönt volna.
kolok1972
10 hónapja
Kraft kimegy?
10 hónapja
és még szopunk is egy TD-tszegény öreg és a kilátogató nézők
10 hónapja
Nem lesz jó nem látni az öreget a partvonalon, ha ez lesz a döntés. Ez mai meccs nagyon arra mutat.
10 hónapja
2 int egy driveban... csodás
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
egész meccsen nem volt egy rohadt emberünk aki 1 yardra elszabadult volna az emberétőlaz összes passz olyan volt, hogy vagy-vagy és dobott is 2 INT-et Zappe
10 hónapja
Nem tudtam, mi lesz a mesterterv hogy mégis kikapjunk a Jetstől, most már látom. Brilliáns.Nem szerzünk pontot 😀
Burkus
10 hónapja
Nem tudtam, mi lesz a mesterterv hogy mégis kikapjunk a Jetstől, most már látom. Brilliáns.
10 hónapja
szép munka ashtyn maguktól úgy se haladnak 😀
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Ezt a hülyét
10 hónapja
őrült egy meccs 😊))
10 hónapja
bírók kapják be, de az O fal is elmehet oda
10 hónapja
ez a meccs amúgy a falak közötti különbségen dől elAR-rel nem lesz rossz ez a jets
10 hónapja
Akarod mondani a jobb QB-t? 😀5 meccse a csere qb-t játszatja, ir-re rak minden bibist, még mit kéne?2-3 passz futás működik és utána behal az egész támadásLóf.szt a csapat az első! BB a munkássága alatt pont ezt támasztja alá.. Legyen L aztán zsonglőrködhet az új Hc
tényleg ha az öreg utolsó meccse, nyerjük már meg neki!
NB2
ParadSEC
vpi
10 hónapja
5 meccse a csere qb-t játszatja, ir-re rak minden bibist, még mit kéne?2-3 passz futás működik és utána behal az egész támadásLóf.szt a csapat az első! BB a munkássága alatt pont ezt támasztja alá.. Legyen L aztán zsonglőrködhet az új Hc
tényleg ha az öreg utolsó meccse, nyerjük már meg neki!
NB2
ParadSEC
10 hónapja
4&1-re a faxé dobálgatunk ilyen időben????arról nem beszélve, hogy lehet már Zappe is megfutotta