New England Patriots - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
Igen,ezt írtam én isVégül is volt minimális fogás ,tehát dobható volt,de remelem akkor következetesen az ilyen kontaktokat visszafelé is befújjákne viccelj, akkor minden play sárga
kolok1972
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Végül is volt minimális fogás ,tehát dobható volt,de remelem akkor következetesen az ilyen kontaktokat visszafelé is befújjákne viccelj, akkor minden play sárga
kolok1972
2 hónapja
Végül is volt minimális fogás ,tehát dobható volt,de remelem akkor következetesen az ilyen kontaktokat visszafelé is befújják
2 hónapja
Gyakorlatilag csak futással!
2 hónapja
Köszi zebrák
2 hónapja
Ez mekkora kamu flag volt… Ilyet bármikor be lehetne dobni,ennyi kontakt mindig van.
2 hónapja
Hát aknyátokat
2 hónapja
azért ez a DPI elég könnyű síppal jött, mégha Austin az idei év legnagyobb csalódása nekemhót gyenge 😕
2 hónapja
erre zászló? ne már
2 hónapja
Nagyon puncik az Lb-ink...Brutál gyenge ez a D
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
tvsportslive.fr/48667-1/Ezen megy csak hang nincs
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
A Def megint átjáróház. Üdv mindenkinek,jó meccsnézést.
2 hónapja
www.streameast.ga/nfl/pittsburgh-new-england/3Köszi, valakinek sikerült anyi reklámot kinyomni hogy lehessen unmute-olni? 😀Majd valaki adjon egy jó linketNa jó, akkor adok én:
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tvsportslive.fr/48667-1/
JéBé
Én ott feladtam, itt ment a hármas szerveren.
2 hónapja
Köszi, valakinek sikerült anyi reklámot kinyomni hogy lehessen unmute-olni? 😀Majd valaki adjon egy jó linketNa jó, akkor adok én:
tvsportslive.fr/48667-1/
2 hónapja
A D bekezdett!
2 hónapja
Még jó, hogy bedobták a zászlót, mert ettől a droptól agyfaszt kapnék
2 hónapja
kiváló
2 hónapja
Rhamondre kezdi megint 😕
2 hónapja
Ez mi a szar volt?
2 hónapja
úristen Maye, 2 hülyeség, egy rossz irányba futott, utána meg ez a passz...mákunk van
2 hónapja
Sziasztok! Hasonló helyzetkihasználást várok a két csapattól, mint Edomvonyitól.
2 hónapja
már leselejtezték az IBM-eket 😀meccsen is ilyen retro kiírás lesz? 😊Remélem
NB2
2 hónapja
meccsen is ilyen retro kiírás lesz? 😊Remélem
NB2
2 hónapja
meccsen is ilyen retro kiírás lesz? 😊