New England Patriots - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
LOS mögé megy a passz....
2 hónapja
és nincs szerencsénk se 😕
2 hónapja
Tul koran kezdtek arulni a dublini jegyeket. Szinte sajnalom h erre a foshalomra fogok elloni 3 szabit meg egy rakat lovet.Nyugi...anno 0-3-mal mentünk oda és 0-4 lett, de örök emlék....szóval na...ez van, de ez tényleg szarul néz ki....bottom NFL csapatok jönnek rajtunk át, mint kés a vajon.
thebeke
2 hónapja
jajj srácok, tavaly én is kimentem Londonba, pedig rohadtul nem hasított a csapatjó mondjuk lehet, hogy én is így sírtam a londoni meccs előtt 😊)))
2 hónapja
Visszajátszást érdemes nézni....halvány lila fingja nincs a D-nek mi jöhet....de au hagyján....gondolkodást sem adunk Maye-nak mi mit csinálunk.....
2 hónapja
bevallom én rúgtam volnaÉn is,de ez most tökös volt😃
zinedine5
2 hónapja
másnál is baszakszik a GP?Igen,le is kapcsol
eléggé szar lesz a felbontás
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Tul koran kezdtek arulni a dublini jegyeket. Szinte sajnalom h erre a foshalomra fogok elloni 3 szabit meg egy rakat lovet.
2 hónapja
Hát asszem Dublinban esélytelenek terhével léphetünk pályára.....a pats oktat szépen bennünket.
2 hónapja
bevallom én rúgtam volna
2 hónapja
Pats győzelemre fogadtamHát ja....borzalmas nézni, ahogy minden play ül...kivéve, amikor bravúrok vannak....de aztán, ha nincs TO simán megvannak a hosszú játékok is.
Kíváncsi vagyok meddig húzza meg Tomlin , nagyon durva h a legjobban fizetett D# kb liga legszarabb
Pep71
2 hónapja
Pats győzelemre fogadtamKíváncsi vagyok meddig húzza meg Tomlin , nagyon durva h a legjobban fizetett D# kb liga legszarabb
2 hónapja
Vagy TO van, vagy haladás....nem tud stoppolni ez a D...Hogy jön ide a szombathelyi varroda? 😁😁😁
Klemó
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Vagy TO van, vagy haladás....nem tud stoppolni ez a D...
2 hónapja
Komolyan neglepődünk, hogy 8 yardon valaki kaphat labdát...mint ha edzésen ilyet nem lehetne....Nincs kivel gyakorolni, O oldalaon lathatoan nem hallottak meg mid range playekrol.
Klemó
2 hónapja
Ezek a meccsek arra jók, hogy a candy crush-sal haladjak. Más élvezeti részt nem nagyon bírok felfedezni.
2 hónapja
És most ki fusson?Aki ricinust ivott
zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Komolyan neglepődünk, hogy 8 yardon valaki kaphat labdát...mint ha edzésen ilyet nem lehetne....
2 hónapja
Atyaég....3 and out egymás után asszem 3x.....a pálya közepén....az első 5 perc után gyakorlatilag nulla yard...
2 hónapja
És most ki fusson?
2 hónapja
Ez az elküldött játékosok bosszúmeccse. Spillane, Peppers 😊
2 hónapja
Ez merő borzalom a labda mind a két oldalán....a D oldalán bravúrokkal....bottom csapat lettünk az van.....Es ugy nez ki ez ennyire szarul hogy meg csak kozepes csapat sem jott szembe.
Klemó