New England Patriots - Pittsburgh Steelers
10 hónapja
LOS mögé megy a passz....
10 hónapja
és nincs szerencsénk se 😕
10 hónapja
Tul koran kezdtek arulni a dublini jegyeket. Szinte sajnalom h erre a foshalomra fogok elloni 3 szabit meg egy rakat lovet.Nyugi...anno 0-3-mal mentünk oda és 0-4 lett, de örök emlék....szóval na...ez van, de ez tényleg szarul néz ki....bottom NFL csapatok jönnek rajtunk át, mint kés a vajon.
thebeke
10 hónapja
jajj srácok, tavaly én is kimentem Londonba, pedig rohadtul nem hasított a csapatjó mondjuk lehet, hogy én is így sírtam a londoni meccs előtt 😊)))
10 hónapja
Visszajátszást érdemes nézni....halvány lila fingja nincs a D-nek mi jöhet....de au hagyján....gondolkodást sem adunk Maye-nak mi mit csinálunk.....
10 hónapja
bevallom én rúgtam volnaÉn is,de ez most tökös volt😃
zinedine5
10 hónapja
másnál is baszakszik a GP?Igen,le is kapcsol
eléggé szar lesz a felbontás
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
Tul koran kezdtek arulni a dublini jegyeket. Szinte sajnalom h erre a foshalomra fogok elloni 3 szabit meg egy rakat lovet.
10 hónapja
Hát asszem Dublinban esélytelenek terhével léphetünk pályára.....a pats oktat szépen bennünket.
10 hónapja
bevallom én rúgtam volna
10 hónapja
Pats győzelemre fogadtamHát ja....borzalmas nézni, ahogy minden play ül...kivéve, amikor bravúrok vannak....de aztán, ha nincs TO simán megvannak a hosszú játékok is.
Kíváncsi vagyok meddig húzza meg Tomlin , nagyon durva h a legjobban fizetett D# kb liga legszarabb
Pep71
10 hónapja
Pats győzelemre fogadtamKíváncsi vagyok meddig húzza meg Tomlin , nagyon durva h a legjobban fizetett D# kb liga legszarabb
10 hónapja
Vagy TO van, vagy haladás....nem tud stoppolni ez a D...Hogy jön ide a szombathelyi varroda? 😁😁😁
Klemó
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Vagy TO van, vagy haladás....nem tud stoppolni ez a D...
10 hónapja
Komolyan neglepődünk, hogy 8 yardon valaki kaphat labdát...mint ha edzésen ilyet nem lehetne....Nincs kivel gyakorolni, O oldalaon lathatoan nem hallottak meg mid range playekrol.
Klemó
10 hónapja
Ezek a meccsek arra jók, hogy a candy crush-sal haladjak. Más élvezeti részt nem nagyon bírok felfedezni.
10 hónapja
És most ki fusson?Aki ricinust ivott
zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Komolyan neglepődünk, hogy 8 yardon valaki kaphat labdát...mint ha edzésen ilyet nem lehetne....
10 hónapja
Atyaég....3 and out egymás után asszem 3x.....a pálya közepén....az első 5 perc után gyakorlatilag nulla yard...
10 hónapja
És most ki fusson?
10 hónapja
Ez az elküldött játékosok bosszúmeccse. Spillane, Peppers 😊
10 hónapja
Ez merő borzalom a labda mind a két oldalán....a D oldalán bravúrokkal....bottom csapat lettünk az van.....Es ugy nez ki ez ennyire szarul hogy meg csak kozepes csapat sem jott szembe.
Klemó