New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Ez is egy tipp mint az enyém.Mert Eagles- Falcons és Vikings - Saints párosítás lesz. És nem hiszem, hogy az Eagles továbbmegymár miért ne ?Idén a két csapat már nem fog találkozni!Így nehéz lesz Foles ellenMost a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
Janek
Toto21
Janek
Toto21
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
A sima black az nekem sem igazán jön be, túl monoton, túl egysíkú. Szimfonikus elemekkel megspékelve viszont tökéletes.skandináv trashmetalt is szoktam 😀Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=hX3O5v-ylC4
Negritis
LeviPoki
amúgy a babymetal hasonló 😀
Negritis
LeviPoki
és akkor vannak ilyen 1-2 jó szám de inkább gimmick bandák mint a ladybaby
@greengo jah ők jobbak nem sima gimmick 1 trick póni
bár én inkább a nightmare vonalat szeretem a darkosabb, rockosabb anime openingek miatt is
Negritis
shagi0206
de hangulat függő h mikor mi
a death, black nekem túl sok általában de van h elkap az is 😀
Negritis
Alapból szeretem a komolyzenét is, Chopin pl. igencsak megérint. Dallam kell a zenébe.
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Mert Eagles- Falcons és Vikings - Saints párosítás lesz. És nem hiszem, hogy az Eagles továbbmegymár miért ne ?Idén a két csapat már nem fog találkozni!Így nehéz lesz Foles ellenMost a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
Janek
Toto21
Janek
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Abból nekem a Dimmu a plafon,kicsit lazább vonalakon mozgok azért.Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
bár én inkább a nightmare vonalat szeretem a darkosabb, rockosabb anime openingek miatt is
Negritis
shagi0206
több mint 6 éve
haHAAmár miért ne ?Idén a két csapat már nem fog találkozni!Így nehéz lesz Foles ellenMost a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
Janek
Toto21
Janek
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Persze, nekem sem tetszik, amit látok, sok más okból sem.Nyilván, de nem lehet azzal számolni, hogy mindig csak FG-t érnek el...Mindig többet ér a kevesebb kapott pont, és több yard, mint fordítva.Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
PEEtör
kapitnono
több mint 6 éve
már miért ne ?Idén a két csapat már nem fog találkozni!Így nehéz lesz Foles ellenMost a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
Janek
Toto21
több mint 6 éve
skandináv trashmetalt is szoktam 😀Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
shagi0206
de hangulat függő h mikor mi
a death, black nekem túl sok általában de van h elkap az is 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk ez a babymetal egyáltalán nem szar 😀hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
több mint 6 éve
Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Most játszunk legjobban a Saints D ellen 😊 Nagyon sok yardot engednek, úgy hogy nincs érdemi célpontunk (Olsen nem az igazi még/már)
balintbaba
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Idén a két csapat már nem fog találkozni!Így nehéz lesz Foles ellenMost a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
Janek
több mint 6 éve
Nyilván, de nem lehet azzal számolni, hogy mindig csak FG-t érnek el...Mindig többet ér a kevesebb kapott pont, és több yard, mint fordítva.Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
PEEtör
több mint 6 éve
Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?a Saints olyan, mint a szénsavas tej.
balintbaba
és a Panthers is.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Mindig többet ér a kevesebb kapott pont, és több yard, mint fordítva.Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
több mint 6 éve
Így nehéz lesz Foles ellenMost a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
kapitnono
több mint 6 éve
Nem ment át az üzenet, hogy TD-t kéne szerezni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?Oké, hogy a red zone-ban megfogjuk őket, de addig úgy mennek át rajtunk sajnos mint kés a vajon...
balintbaba
több mint 6 éve
Na már csak négy fg-t kell rúgni kapott pont nélkül
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
több mint 6 éve
Most a Saints védelem brutál vagy a cicák szarok?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Babymetal még jó is...ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
És hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
több mint 6 éve
ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki