New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrg
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
panther szurkolók mentális állapota:www.youtube.com/watch?v=2i7Dz9Df-GI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=PqHQFgPeMfMnem semmi széria volt ez, így visszagondolva.
Kampman
Milyen arcok kerültek be majd ki, piros pont a válogatóknak!
több mint 8 éve
😁 😁 de gyagya vagya piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
eladták a meccset a Bucs ellen, tőlünk féltek. konkrétan ez történt.
shawnka
több mint 8 éve
Hihetetlen, hogy a földim, maconkai.www.youtube.com/watch?v=QWLU3iyNXfw"Majom vagy, te meg a lányod, te majom" 😀rázogatod a pofonfát azért rendesen :dNyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
balintbaba
"majom vagy a majom csapatoddal együtt" :d
eaglesmcnabb
Sanyichef
mustaine
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
lol Ganonak ez szerintem karriercsúcs.Majdnem, az 59
Jakehomer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
lol Ganonak ez szerintem karriercsúcs.59 a karriercsúcsa
Jakehomer
több mint 8 éve
lol Ganonak ez szerintem karriercsúcs.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
a piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
eladták a meccset a Bucs ellen, tőlünk féltek. konkrétan ez történt.
Szerkesztette: shawnka
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=QWLU3iyNXfw"Majom vagy, te meg a lányod, te majom" 😀rázogatod a pofonfát azért rendesen :dNyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
balintbaba
eaglesmcnabb
Sanyichef
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=PqHQFgPeMfMwww.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mondjuk még sok FG-t kéne rúgni, ha nyerni akarunk. Azt hallottam a TD-ért több pontot adnak, Ron szólhatna a srácoknak ha tényleg így van.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
nyertél főnök.mit szeretnél mondani, mesélj. most ráérek veled foglalkozni kisfiam.www.facebook.com/LADbible/videos/4355114327869057/leülhetsz. elégtelen. bár tőled ezt varjukgecijokk vagyunktevékenyen kiveszed a részed a sikerből.
HajduImre
Kenny
HajduImre
Kenny
HajduImre
WHO DAT!
több mint 8 éve
gedam
6 507
a momentum ismét a konervatív pántersznél
több mint 8 éve
"Majom vagy, te meg a lányod, te majom" 😀rázogatod a pofonfát azért rendesen :dNyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
balintbaba
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
de zárt stadionba hahagecijokk vagyunkmentek még ti idegenbe is azért...😉
HajduImre
yooker

több mint 8 éve
Bekötött szemmel,cipő nélkül 😊Az komolyJó, Tuckernek ez ujjgyakorlat, nem?
LeviPoki
shagi0206
több mint 8 éve
Nagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
mit szeretnél mondani, mesélj. most ráérek veled foglalkozni kisfiam.www.facebook.com/LADbible/videos/4355114327869057/leülhetsz. elégtelen. bár tőled ezt varjukgecijokk vagyunktevékenyen kiveszed a részed a sikerből.
HajduImre
Kenny
HajduImre
Kenny
HajduImre
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
ez a saints szerintem a patset is megbassza a döntőben ilyen játékkalHa ők játsszák a döntőt 😀
eaglesmcnabb
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
mit szeretnél mondani, mesélj. most ráérek veled foglalkozni kisfiam.www.facebook.com/LADbible/videos/4355114327869057/leülhetsz. elégtelen. bár tőled ezt varjukgecijokk vagyunktevékenyen kiveszed a részed a sikerből.
HajduImre
Kenny
HajduImre
Kenny
több mint 8 éve
Gano kihozta x-re a félidőt magával szemben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.