New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Faszért nem Olsenre tesszük a safety-segítséget?! ML megoldja egyedül
több mint 6 éve
ezt hogy sikerült így benézni mikor két RB egyszerre passzblokkolt? na innen baj van...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Belegondoltatok már, hogy Newton hogy nézne ki, ha lehetne díszíteni a saját mezüket? 😊nem
shagi0206
de valószínűleg ugyanígy, csak saját maga által díszített mezben játszana.
több mint 6 éve
jéé Greg Olsen 😀Parancsolj, kétszer is😀
Negritis
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Belegondoltatok már, hogy Newton hogy nézne ki, ha lehetne díszíteni a saját mezüket? 😊
több mint 6 éve
jéé Greg Olsen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Szoros lett a vége,de nem volt olyan periódus,amikor két jó csapat lett volna a pályán,csúnyán megverte magát a KC,pedig nekik szurkoltam.Hát több, mint az eddigieknek. Bár az 1. meccs sem volt rossz.lesz még itt izgalom metál nélkül isJó lenne egy izgalmas utolsó negyed,ennek a meccsnek már van azért PO szaga is.Mocskos jó ez a Saints
Janek
LeviPoki
shagi0206
több mint 6 éve
lesz még itt izgalom metál nélkül isJó lenne egy izgalmas utolsó negyed,ennek a meccsnek már van azért PO szaga is.Mocskos jó ez a Saints
Janek
LeviPoki
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
nyugi, meg lesz, a második félidős gyenge offensünk már a pályánlesz még itt izgalom metál nélkül isJó lenne egy izgalmas utolsó negyed,ennek a meccsnek már van azért PO szaga is.Mocskos jó ez a Saints
Janek
LeviPoki
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Newton is ugyanazon a kék színű rágón nyammog mint Hundley
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
a jax meccs is izgalmas volt,csak kurva gyenge
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Hát több, mint az eddigieknek. Bár az 1. meccs sem volt rossz.lesz még itt izgalom metál nélkül isJó lenne egy izgalmas utolsó negyed,ennek a meccsnek már van azért PO szaga is.Mocskos jó ez a Saints
Janek
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
lesz még itt izgalom metál nélkül isJó lenne egy izgalmas utolsó negyed,ennek a meccsnek már van azért PO szaga is.Mocskos jó ez a Saints
Janek
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Na ott a mi D mondjuk tényleg jó volt, nem is emlékszek az O-ünk tett e fel pontokat, tán egy FG-tTényleg jónak tűnik ez a Saints D, de nehéz eldönteni hogy a Phanters O mennyire erős...Annyira nem rossz, mint ellenetek volt 😊
Tomcsik
Jakehomer
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Ja, egyébként közben meccs is van. Mondjuk Ricsi már megint szülésről beszél.Born to be wild | card |
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ja, egyébként közben meccs is van. Mondjuk Ricsi már megint szülésről beszél.n még attól, hogy másról beszélünk mindent látok, ami a meccsen történik (ebből a szempontból szerencse, hogy nekem nem kell nézni a billentyűzetet, mikor írok) 😊
Kampman
több mint 6 éve
Ja, egyébként közben meccs is van. Mondjuk Ricsi már megint szülésről beszél.Tipszmikszülés? Mindig csak a sportfogadás meg a szerencsjáték!
Kampman
több mint 6 éve
sanyi nagyon kanos, megint toszna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Tényleg jónak tűnik ez a Saints D, de nehéz eldönteni hogy a Phanters O mennyire erős...Annyira nem rossz, mint ellenetek volt 😊
Tomcsik
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Azt nem hallgattam, a régebbiek közül Guns n roses, meg Kiss, amiben "jobban" elmerültem, esetleg némi Black sabbath, mást nem nagyon.Jó volt anno,de a mostaniban asszem már egy régi tag sincs,valami divat core szart nyomnak.Régi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
Jan
LeviPoki