New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
Na, az Jake volt 😊pont az ellenkezőjeAkkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki
baggio 🏈
Cam nem játszik rosszul, nyilván vannak homály passzai, mindig lesznek, de ha csak mindenki úgy tolná mint ő, jobban állnánk.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Jó volt anno,de a mostaniban asszem már egy régi tag sincs,valami divat core szart nyomnak.Régi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
Jan
több mint 8 éve
de a legjobb mikor death metálosok sideprojectként AOR zenét játszanakwww.youtube.com/watch?v=jWQ3cZxErvs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tényleg jónak tűnik ez a Saints D, de nehéz eldönteni hogy a Phanters O mennyire erős...
több mint 8 éve
tőlük csak ezt ismeremélőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
www.youtube.com/watch?v=J-EbRWWY9qg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem tudom mit panaszkodtok, valahol még olyan QB sincs. Mit mondjanak Ohioban? Minden QB-val befürödtek (Kessler tűnt a legéletképesebbnek)Akkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki
több mint 8 éve
ők azon a szigeten pont nem jöttek el mer volt vmi balhéRégi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
Jan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Régi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
pont az ellenkezőjeAkkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Akkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
több mint 8 éve
Ezt hogy nem ejtette el????
több mint 8 éve
Cam Jordan...ki gondolta volna?
több mint 8 éve
parasztmetál a jóNekem a lapátmetál a kedvencem
www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
Kampman
www.youtube.com/watch?v=xdoyj8nBPKw
több mint 8 éve
élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az are you dead yet?-ig nálam is
shagi0206
több mint 8 éve
Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
több mint 8 éve
azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki

---
több mint 8 éve
Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.
több mint 8 éve
Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
több mint 8 éve
kimondottan bírom a skandináv folkos black metal vonalat, a death metal nagy része borzasztóan unalmasskandináv trashmetalt is szoktam 😀Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=hX3O5v-ylC4
Negritis
LeviPoki
amúgy a babymetal hasonló 😀
Negritis
LeviPoki
és akkor vannak ilyen 1-2 jó szám de inkább gimmick bandák mint a ladybaby
@greengo jah ők jobbak nem sima gimmick 1 trick póni
bár én inkább a nightmare vonalat szeretem a darkosabb, rockosabb anime openingek miatt is
Negritis
shagi0206
de hangulat függő h mikor mi
a death, black nekem túl sok általában de van h elkap az is 😀
Negritis
trashben viszont nagyon jó most Skandinávia, Witchery megy most sokat
(ehhez hozzá tudok végre szólni 😀)