New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Na, az Jake volt 😊pont az ellenkezőjeAkkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki
baggio 🏈
Cam nem játszik rosszul, nyilván vannak homály passzai, mindig lesznek, de ha csak mindenki úgy tolná mint ő, jobban állnánk.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Jó volt anno,de a mostaniban asszem már egy régi tag sincs,valami divat core szart nyomnak.Régi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
Jan
több mint 6 éve
de a legjobb mikor death metálosok sideprojectként AOR zenét játszanakwww.youtube.com/watch?v=jWQ3cZxErvs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Tényleg jónak tűnik ez a Saints D, de nehéz eldönteni hogy a Phanters O mennyire erős...
több mint 6 éve
tőlük csak ezt ismeremélőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
www.youtube.com/watch?v=J-EbRWWY9qg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom mit panaszkodtok, valahol még olyan QB sincs. Mit mondjanak Ohioban? Minden QB-val befürödtek (Kessler tűnt a legéletképesebbnek)Akkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki
több mint 6 éve
ők azon a szigeten pont nem jöttek el mer volt vmi balhéRégi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
Jan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Régi In Flamest bírjátok? Én eléggé.élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
Negritis
több mint 6 éve
pont az ellenkezőjeAkkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Akkor Ő olyan,mint én Flaccoval? Hogy jó-jó csak ne nálunk játsszon?azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
baggio 🏈
több mint 6 éve
FunHun
1 482
Ezt hogy nem ejtette el????
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Cam Jordan...ki gondolta volna?
több mint 6 éve
parasztmetál a jóNekem a lapátmetál a kedvencem
www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
Kampman
www.youtube.com/watch?v=xdoyj8nBPKw
több mint 6 éve
élőben mondjuk nekem a Cannibal Corpse jobban tetszett anno szigeten 😀Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az are you dead yet?-ig nálam is
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.Az minden, csak nem unalmas, ha nem hallottad még őket, javaslom.
shagi0206
több mint 6 éve
azért ezen épp Jakehomerrel vitatkozni, hát... 😀Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
LeviPoki
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Deathből nálam a Children of Bodom a favorit.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Tud azért Newton ennél jobbat is.Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Jakehomer
több mint 6 éve
kimondottan bírom a skandináv folkos black metal vonalat, a death metal nagy része borzasztóan unalmasskandináv trashmetalt is szoktam 😀Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=hX3O5v-ylC4
Negritis
LeviPoki
amúgy a babymetal hasonló 😀
Negritis
LeviPoki
és akkor vannak ilyen 1-2 jó szám de inkább gimmick bandák mint a ladybaby
@greengo jah ők jobbak nem sima gimmick 1 trick póni
bár én inkább a nightmare vonalat szeretem a darkosabb, rockosabb anime openingek miatt is
Negritis
shagi0206
de hangulat függő h mikor mi
a death, black nekem túl sok általában de van h elkap az is 😀
Negritis
trashben viszont nagyon jó most Skandinávia, Witchery megy most sokat
(ehhez hozzá tudok végre szólni 😀)