NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Hm hát nem gondoltam volna, hogy a mindkét csapatnak lesz futott és passzolt TD-je fogadásom Breesen fog múlniEgyszer csak visszahordják vagy az nem számít?
Jakehomer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kuzin 1/0Brees 0/2
Egyértelmű h melyik a jobb qb! 🙃
több mint 3 éve
Hm hát nem gondoltam volna, hogy a mindkét csapatnak lesz futott és passzolt TD-je fogadásom Breesen fog múlni
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Bailey 😀😀
több mint 3 éve
Rutin
2 021
A kapitány valszeg mostanra már mindegyik elkapóra ki van akadva.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
Azért jó h Kamara nem az az ember h megkapja anagy lóvét, aztán beleszarik az egészbe!
több mint 3 éve
meccs van!
több mint 3 éve
ebből TD kellene
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sanders szoros meccset akar
több mint 3 éve
Megnehezítjük a dolgokat rendesen.
több mint 3 éve
ha akar valamit a Vikings ezt KI KELL védekezni
több mint 3 éve
Annyira szánalmasan következetlen a bíráskodás ezekben a QB fumble-incomplete helyzetben.
több mint 3 éve
MC12
6 366
Nem egészen értem mind gondolkodnak a sporik 😊 nekem tökéletes a rosssz passz is 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
azért legyen már tökük a bíróknak ezt rögtön befújni!!!
több mint 3 éve
Kamara szét tolja a Fantasyt.😁😁😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
A mult hetinel jobbak vagyunk, talan a Fonok sem oly rozsdas.
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Viszont Payton time menedzsmentje még mindig elit.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
MC12
6 366
20pár másodperc - középre passz jó - lassú felállás - 12nél kidobta cousins oldalra - aztán közép passz jó félpálya körül - aztán lejárt az időÉrdekes time management volt azért a vikingektől...Mi volt? Lefagyott a stream...
MC12
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Fasza. Mire visszajött, vége a félidőnek.Érdekes time management volt azért a vikingektől...Mi volt? Lefagyott a stream...
MC12
nagylaza
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Jo passz, megy az ora, 25 mp. Felallnak, rossz passz 10 mp-nel, kozben kiderul, hogy 2 mp-vel korabban idot kertek. Utana egy rovid passz kozepre, es vege is a felidonek.Érdekes time management volt azért a vikingektől...Mi volt? Lefagyott a stream...
MC12
nagylaza
több mint 3 éve
Érdekes time management volt azért a vikingektől...Mi volt? Lefagyott a stream...
MC12