NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 526
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
stez, armstead eladó ha gondolodKell!
Sixo
több mint 5 éve
red5
521
Bortles az Brees. Brees az Bortles.Honnan tudod????Volt csók is🤣🤣🤣😂😂
iktriad
őlég vót
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
ti vakegér buzik, ezt hogy?
több mint 5 éve
Duplafumbli, wehhehe
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Pack3r
139
SzerencSaints-ek Breesek. Ilyet se hittem volna, hogy ma mondok.
több mint 5 éve
Nekem 26és neked mekkora a faszod?Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Antonius
meg aki itt forumozik.
nekem 25centi
gedam
több mint 5 éve
Ez tuti tippmix, mas otletem nincs.chargers meccsen ugyanezt éreztem
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Itt a szuper faszintos LT-d, tixo, ennyit tud.
több mint 5 éve
Ez tuti tippmix, mas otletem nincs.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Bortles az Brees. Brees az Bortles.
több mint 5 éve
Édes faszom...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Majd 2-3óra múlva remélem igazad lesz 😊hát nagyon úgy tűnik, hogy demár most látom, hogy ez egy olyan este lesz, amikor az Eaglesnek minden bejön, a Saintsnek meg semmi.Azért még nem
Antonius
dande
Antonius
több mint 5 éve
Mondjuk Riversnel legalabb mar most jobb. xdakkor ilyen szempontból egy tökéletes örököst találtak luck személyébenazt sem o nyerte meg, csak PM meg nagyobb csoker volt cegenyemBrees mekkora choker x8elég, hogy azon az egy meccsen nem volt choker, mikor kiszopatta a colts-ot a döntőben xD
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Sixo
több mint 5 éve
gedam
5 905
és neked mekkora a faszod?Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Antonius
meg aki itt forumozik.
nekem 25centi
több mint 5 éve
te szent ég
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Mi Madden borítón vagyunk, már év elején tudtuk nem lehet meg a SB ha Brady nem törte meg a Madden átkot mi se xDNO hogy jutott be? Vagy most altatnak?ja igen. Ez a szar Saints itt van, a Steelers meg nem
Sifur
shagi0206
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Kellene egy hosszú passz és TD, hogy ne legyen halál unalom a következő három negyed.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
hát nagyon úgy tűnik, hogy demár most látom, hogy ez egy olyan este lesz, amikor az Eaglesnek minden bejön, a Saintsnek meg semmi.Azért még nem
Antonius
dande
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
akkor ilyen szempontból egy tökéletes örököst találtak luck személyébenazt sem o nyerte meg, csak PM meg nagyobb csoker volt cegenyemBrees mekkora choker x8elég, hogy azon az egy meccsen nem volt choker, mikor kiszopatta a colts-ot a döntőben xD
Stez
eaglesmcnabb
Stez
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Sajnos féltem egy ilyentől messze még a vége...
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
NO hogy jutott be? Vagy most altatnak?ja igen. Ez a szar Saints itt van, a Steelers meg nem
Sifur