NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
gabor25
5 144
most kinek szoritasz. Es jovo heten? Es az sb ben?Nem baj, próbálkozzanak csak, ha nincs PO-ban a packers, szinte mindig az nyer, akinek helyettük szorítok. Vagy a patsNa, nyert az igazság. Korrekt. Legalább nem akarnak belenyúlni, hogy izgalmasabb legyen.Próbálkoznak 😊
AaronRoberts
dande
AaronRoberts
több mint 5 éve
Majd ha 35-0 rá vezetünk talán elhiszem hogy nyerhetünk 😀Detto
dande
több mint 5 éve
red5
521
Attól függ mekkora fejed van?...1600-1800 cm3...onnan már lefolyik rendesen😃😃Hazudsz, annyi vér nincs a földön.nekem most több vér ment bele, 27Nekem csak 18, de 22 széles.Nekem 26és neked mekkora a faszod?Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Antonius
meg aki itt forumozik.
nekem 25centi
gedam
ano92
Cypress
gedam
Cypress
Szerkesztette: red5
őlég vót
több mint 5 éve
jah igen utólag már megmagyarázod, mint stez, hogy watkins mekkora elitte voltál az egyetlen akinek nem jött át az irónia, pedig wyatt-től vártam. gratulálok 😀hihetetlen hogy mindig az ellenfélnek van mákja 😕bejutottatok a POba, mert a bears buta volt, 1 hete tovább mentetek mert a bears szerencsétlen és buta volt, normális körülmények között anyónak már 1 hónapja nem kéne innia és az ellenfél a mákos, ok 😀
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Majd ha 35-0 rá vezetünk talán elhiszem hogy nyerhetünk 😀
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Péklapát! 😮lapátfasz! 😊Nekem csak 18, de 22 széles.Nekem 26és neked mekkora a faszod?Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Antonius
meg aki itt forumozik.
nekem 25centi
gedam
ano92
Cypress
shagi0206
több mint 5 éve
Hagyjad. Csak épp szar a csardzsersz azt maga alatt van a srácte voltál az egyetlen akinek nem jött át az irónia, pedig wyatt-től vártam. gratulálok 😀hihetetlen hogy mindig az ellenfélnek van mákja 😕bejutottatok a POba, mert a bears buta volt, 1 hete tovább mentetek mert a bears szerencsétlen és buta volt, normális körülmények között anyónak már 1 hónapja nem kéne innia és az ellenfél a mákos, ok 😀
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Nem tehetnek róla hogy Alekosz és Sláger Tibó sose ér rá. 😊Akiket meghivnak half time showra, meg is erdemelnek. 😀Lefagyna a Half Time Show végére a fellépők összes végtagja.A fedett stadionok tök buzisak.Szégyen gyalázat, hogy a Lambeau-n még nem volt Super Bowl
warr_b
Kampman
iktriad
Vrij6
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Olyan ez, mint a Vegso Allomas-filmek, csak itt a sors egyszeruen nem mer semmi olyat tenni, ami Folesnak rosszMert o a sors...A vegzet...
Stez
több mint 5 éve
Pack3r
139
Nem baj, próbálkozzanak csak, ha nincs PO-ban a packers, szinte mindig az nyer, akinek helyettük szorítok. Vagy a patsNa, nyert az igazság. Korrekt. Legalább nem akarnak belenyúlni, hogy izgalmasabb legyen.Próbálkoznak 😊
AaronRoberts
dande
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
na pl ezert, mert ezt a reklamot tegnap ota kb szazegyszer lattam mar. Eleg idegesito.. : )Családok éve?
gabistar
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Olyan ez, mint a Vegso Allomas-filmek, csak itt a sors egyszeruen nem mer semmi olyat tenni, ami Folesnak rosszLehet hogy rákos lesz a dorongja cserébe.
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ma hasonlóan játszanak, csak Brees fos RB.Bortles az Brees. Brees az Bortles.Honnan tudod????Volt csók is🤣🤣🤣😂😂
iktriad
red5
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Hazudsz, annyi vér nincs a földön.nekem most több vér ment bele, 27Nekem csak 18, de 22 széles.Nekem 26és neked mekkora a faszod?Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Antonius
meg aki itt forumozik.
nekem 25centi
gedam
ano92
Cypress
gedam
több mint 5 éve
te voltál az egyetlen akinek nem jött át az irónia, pedig wyatt-től vártam. gratulálok 😀hihetetlen hogy mindig az ellenfélnek van mákja 😕bejutottatok a POba, mert a bears buta volt, 1 hete tovább mentetek mert a bears szerencsétlen és buta volt, normális körülmények között anyónak már 1 hónapja nem kéne innia és az ellenfél a mákos, ok 😀
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
lol, hát ez egy 4&sok lenne, érdekes ítélet, bár a kötélen már elkezdtem a csomót kötni így is.Még ne tedd, a leolvadás bajnokai is mi vagyunk 😕
EasyGhost
több mint 5 éve
Olyan ez, mint a Vegso Allomas-filmek, csak itt a sors egyszeruen nem mer semmi olyat tenni, ami Folesnak rossz
több mint 5 éve
Cypress
3 228
több mint 5 éve
hihetetlen hogy mindig az ellenfélnek van mákja 😕bejutottatok a POba, mert a bears buta volt, 1 hete tovább mentetek mert a bears szerencsétlen és buta volt, normális körülmények között anyónak már 1 hónapja nem kéne innia és az ellenfél a mákos, ok 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Na, nyert az igazság. Korrekt. Legalább nem akarnak belenyúlni, hogy izgalmasabb legyen.Próbálkoznak 😊
AaronRoberts
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
teljesen jó döntés született a videózás után szerintem, nem is értem
több mint 5 éve
Nembaj. Eddig a zebrak nelkulis megy a verés
több mint 5 éve
gedam
5 905
nekem most több vér ment bele, 27Nekem csak 18, de 22 széles.Nekem 26és neked mekkora a faszod?Folesnak vajon mekkora fasza van?nem mondod, hogy téged ez érdekel?? 😀
Cruyffista
Antonius
meg aki itt forumozik.
nekem 25centi
gedam
ano92
Cypress