NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
gedam
5 905
foles okos volt és elpuntolta
több mint 5 éve
Rájöttem milyen lehet Brees szerződéstárgyalása a Saintsnél:- Pay!
- Pass!
több mint 5 éve
Breki
278
Na akkor egy gyors Td,2pontos, onside.. Dehogy simán megfogják a meccset a Szentek 😊
több mint 5 éve
mind1, mi téged szidtunk iktriad ötlete alapjánMa se én nyitottam őket, baggio a hibás 😛kösz, hogy tegnap nem felejtettél el topikot nyitni a rams-boys meccsreJernigant kizárták vagy csak taunting 15 yard volt? pont lefagyott a streamUnc, 15 yard
zsoeo
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 5 éve
Pack3r
139
Csak nem miskolci vagy ? Az avatarodon az egy legendás diósgyőri drapéria 😊mcnabb ezt megdobta volna 😕Jeff Garcia is
eaglesmcnabb
mustaine
És szinte mindig aktuális !
több mint 5 éve
ha egyetemet nézünk akkor csakis jeff janisAkkor is Jeffery a legjobb WR bàrki bármi mondlegjobb egyetemen edződött mi más lenne
dande
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
na kezdődik pedig én már hittem benne 😕Majd ha 35-0 rá vezetünk talán elhiszem hogy nyerhetünk 😀Detto
dande
MirrMurr
több mint 5 éve
Ma se én nyitottam őket, baggio a hibás 😛kösz, hogy tegnap nem felejtettél el topikot nyitni a rams-boys meccsreJernigant kizárták vagy csak taunting 15 yard volt? pont lefagyott a streamUnc, 15 yard
zsoeo
Löfli
Sixo
több mint 5 éve
Folesnál mindig van idén ilyen, reméljük nem jövünk ki rosszul belőle.....
több mint 5 éve
Sifur
1 118
MOMENTUM Sanyi
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ajjj ezt rosszul helyezte...kár érte...majd a pufifankok megoldjak...: )
Most kell erősnek lenni és elvenni a momentumot!
marci88
több mint 5 éve
McNabb még a hosszabbítás hosszabbításában is.mcnabb ezt megdobta volna 😕Jeff Garcia is
eaglesmcnabb
mustaine
több mint 5 éve
Ajjj ezt rosszul helyezte...kár érte...NOlimpia
Most kell erősnek lenni és elvenni a momentumot!
marci88
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Foles tudta, hogy 21-0-nál egy magyar fórumon Alekosz következik.
több mint 5 éve
hosszú még nagyon a meccs de úgy látszik tavaly óta nekünk ilyenkor megy a játék, ha levagyunk írvaMaszkokat fel akkor idén is 😀az underdog eddig tobb szerencset hozott nem? csak kerdem...
rexaly
gabistar
több mint 5 éve
vick nem is igazi fekete, csak befogadtákIstenekről jót vagy semmi rosszat. Köszibezzeg robert griffin, tom savage és deshon kiserHagyjad. Csak épp szar a csardzsersz azt maga alatt van a srácte voltál az egyetlen akinek nem jött át az irónia, pedig wyatt-től vártam. gratulálok 😀hihetetlen hogy mindig az ellenfélnek van mákja 😕bejutottatok a POba, mert a bears buta volt, 1 hete tovább mentetek mert a bears szerencsétlen és buta volt, normális körülmények között anyónak már 1 hónapja nem kéne innia és az ellenfél a mákos, ok 😀
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
ano92
Sixo
ano92
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
biztos jött egy hidegebb szellő, és összement a péló
több mint 5 éve
mcnabb ezt megdobta volna 😕Herremans meg megfutja
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Kesz, Foles is kiegett
több mint 5 éve
Ajjj ezt rosszul helyezte...kár érte...Most kell erősnek lenni és elvenni a momentumot!
több mint 5 éve
Szép inteception volt.
több mint 5 éve
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀