New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
gedam
5 905
MOMENTUM!!!!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Nehéz szülés lesz ez a szenteknélvagy csak azt mondtak. Aztan jott a hirtelen terhes lett a noverke, de ki az apa. Hat a pap...akarom mondani nem tudom...Csak ugy ebredtem fel hogy aldott allapotba kerultem....
Nem véletlen, hogy a nagy többségük szűz volt
flzoli
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Szép.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ennyi.....
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Annyira döcög az offense, hogy érik egy turnover... túl sokszor láttam ezt a sztorit
több mint 5 éve
PC van már, hadd döntse el a jövevény mi szeretne lenni!!!Nehéz szülés lesz ez a szenteknélez nem szülés inkább szarás de ok
flzoli
Sixo
több mint 5 éve
amúgy 4. és 1-nél mi a jó édes anyjáért nem kértük a büntit? 😀 egyértelmű volt hog nekimennek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Pack3r
139
😀 😀vitelki sírna ha látná, hogy egy pesti panell patkányt diósgyőrinek hittélCsak nem miskolci vagy ? Az avatarodon az egy legendás diósgyőri drapéria 😊mcnabb ezt megdobta volna 😕Jeff Garcia is
eaglesmcnabb
mustaine
És szinte mindig aktuális !
AaronRoberts
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
ricsi jól elkiabálta, nem hiába volt osztály társa iktriadnak középsulibanNem is tudtam, hogy iktriad ilyen öreg
Sixo
több mint 5 éve
akkor nem emberja és jeff heath is, de ő nem számít mert Boysosherremans , vágom, jól tolta a coltsban 😀saginaw valley state. harmadosztály, olyan nagy nevek jöttek NFL innen, mint egy bizonyos Todd Herremans, és más senki 😀.ő is 96os műszaki egyetemről ?ha egyetemet nézünk akkor csakis jeff janisAkkor is Jeffery a legjobb WR bàrki bármi mondlegjobb egyetemen edződött mi más lenne
dande
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
nagy cucc egy ilyen fakepunt...mi olyan 5-6 yardról próbáltuk ellenük...az komoly lett volna ha bejön 😀
több mint 5 éve
de szamit, mert feherja és jeff heath is, de ő nem számít mert Boysosherremans , vágom, jól tolta a coltsban 😀saginaw valley state. harmadosztály, olyan nagy nevek jöttek NFL innen, mint egy bizonyos Todd Herremans, és más senki 😀.ő is 96os műszaki egyetemről ?ha egyetemet nézünk akkor csakis jeff janisAkkor is Jeffery a legjobb WR bàrki bármi mondlegjobb egyetemen edződött mi más lenne
dande
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
gedam
5 905
Tudtam, hogy ez fog jönni, már mikor nem sikerült a 3. kísérlet 😀én már a másodiknál tudtam
kapitnono
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Faszé' középen tuszkolnak...hat ha csak ott van a lyuk..csak oda kell tuszkolni nem... : )
warr_b
több mint 5 éve
Nehéz szülés lesz ez a szenteknélez nem szülés inkább szarás de ok
flzoli
több mint 5 éve
Pedig számítottunk rá.....
több mint 5 éve
Tudtam, hogy ez fog jönni, már mikor nem sikerült a 3. kísérlet 😀
több mint 5 éve
ja és jeff heath is, de ő nem számít mert Boysosherremans , vágom, jól tolta a coltsban 😀saginaw valley state. harmadosztály, olyan nagy nevek jöttek NFL innen, mint egy bizonyos Todd Herremans, és más senki 😀.ő is 96os műszaki egyetemről ?ha egyetemet nézünk akkor csakis jeff janisAkkor is Jeffery a legjobb WR bàrki bármi mondlegjobb egyetemen edződött mi más lenne
dande
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ricsi jól elkiabálta, nem hiába volt osztály társa iktriadnak középsuliban
több mint 5 éve
Kurva műfű
több mint 5 éve
Nehéz szülés lesz ez a szenteknélNem véletlen, hogy a nagy többségük szűz volt
több mint 5 éve
Cox off
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta