New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
lemar is állandóan áthívta a játékot. ha teli a box, akkor középső futás.szereti a kihívást...nektek nem lehet jót tenni 😊
gedam
több mint 5 éve
ja, rivers az isten, legjobb fehér qbúgy látom qb fronton nagyon össze vagyunk hangolvade jó a zene a sport tv-n, meki te komponáltad vagy beki volt?antikrisztus mennyegzőjén ideális talpalávaló
Sixo
amúgy megint foles miatt nem 21-0 hanem 14-7
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
tixot budosen es illatosan sem szeretjukIgy azt hiszik teso vagy. Es ugy talan nem veszik sertesnek. De ha nem vagy az, akkor ott van veged. Szoval ne furgye le...10 éve nem mosakodták, a dzsuva rád száradt, úgy azért könnyűHarlemben az utcan nőttem fel. Golyóálló a bőrömNa ha ezt igy ki mondjatok itt meg veletlenul is. Adok kb ot percet a varosban, amig eltek... : )nem úgy a rúgókMiafasz van már. Kiesik az összes hasznos nigró soha nem nyerünk meccsetAdd meg a tiszteletet. Niggers are people, too.
ano92
Stez
♉gaben♉
gabistar
ano92
Sixo
gabistar
több mint 5 éve
gedam
5 905
lemar is állandóan áthívta a játékot. ha teli a box, akkor középső futás.
több mint 5 éve
cox meg benettet nem tudom hogy fogjuk pótolni 😕
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Wentz esetében már 7-14 lenne 😉de jó a zene a sport tv-n, meki te komponáltad vagy beki volt?antikrisztus mennyegzőjén ideális talpalávaló
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Igy azt hiszik teso vagy. Es ugy talan nem veszik sertesnek. De ha nem vagy az, akkor ott van veged. Szoval ne furgye le...10 éve nem mosakodták, a dzsuva rád száradt, úgy azért könnyűHarlemben az utcan nőttem fel. Golyóálló a bőrömNa ha ezt igy ki mondjatok itt meg veletlenul is. Adok kb ot percet a varosban, amig eltek... : )nem úgy a rúgókMiafasz van már. Kiesik az összes hasznos nigró soha nem nyerünk meccsetAdd meg a tiszteletet. Niggers are people, too.
ano92
Stez
♉gaben♉
gabistar
ano92
Sixo
több mint 5 éve
SPnek is talicskázni kell majd a golyóit ha így folytatja.Hál isten elhagytuk a genitália fake colstok témát, erre csak az altesti tájék felé tereled a témát. Szándékosság gyanúja áll fent
EasyGhost
több mint 5 éve
Josh Hawkins? Ha egy olyan corner van a palyan, akit a Packersbol is kivagtak, akkor tudhatod, hogy nagy a baj.Az a baj hogy RssD is out Sid Jó sincs lassan nincs kit betenni
casaubon
több mint 5 éve
úgy látom qb fronton nagyon össze vagyunk hangolvade jó a zene a sport tv-n, meki te komponáltad vagy beki volt?antikrisztus mennyegzőjén ideális talpalávaló
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Es vegre, van ido kerdesekre 💚💛
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
úgy tudtam, my man KirkwoodVolt egy kis vitám a Packers topicba elkapókról amikor megemlítettem Kirkwoodot hogy fontos láncszem le lettem hurrogva 😊
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
de jó a zene a sport tv-n, meki te komponáltad vagy beki volt?antikrisztus mennyegzőjén ideális talpalávaló
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
meg aki 1/1re sam darnoldot viszi !meg casey matthews!!!A colts meg luck szar!!!de hat szar minden!!!Félidő végére utolérnek.....nem fejeznéd ezt be?
dande
mustaine
Stez
ano92
Stez
több mint 5 éve
Na kisfiam idefigyeljee. Azert a lofasznak is van vége!*meg casey matthews!!!A colts meg luck szar!!!de hat szar minden!!!Félidő végére utolérnek.....nem fejeznéd ezt be?
dande
mustaine
Stez
ano92
Stez
Szerkesztette: ano92
több mint 5 éve
SPnek is talicskázni kell majd a golyóit ha így folytatja.
több mint 5 éve
Nah akkor csak nem buzizni.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Josh Hawkins? Ha egy olyan corner van a palyan, akit a Packersbol is kivagtak, akkor tudhatod, hogy nagy a baj.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Biztos hogy rohadna megTe elég aggresszív fórumozó vagy ahogy észrevettem
marci88
több mint 5 éve
de jó a zene a sport tv-n, meki te komponáltad vagy beki volt?
több mint 5 éve
meg casey matthews!!!A colts meg luck szar!!!de hat szar minden!!!Félidő végére utolérnek.....nem fejeznéd ezt be?
dande
mustaine
Stez
ano92
több mint 5 éve
gabor25
5 144
kik kergetnek. Mond el nyugodtan. Gyorsabbak nalad. Hogy utolernek nemsokara... : )Jó van na próbálkozom 😉Félidő végére utolérnek.....nem fejeznéd ezt be?
dande
mustaine
dande
több mint 5 éve
Ez benéztük 21-0 helyett...