New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?JanekIktriad az mondta a meccs előtt ,hogy itt csak a Cowboys vezethet a félidőben.
több mint 10 éve
Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?JanekBeckham úgy játszik, mint David nevű druszája fénykorában.
több mint 10 éve
Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?
több mint 10 éve
giants miért mindig a cowboys ellen játsza élete formáját? hihetetlen komolyanBeckham egy medvedisznóember
beckham meg egy állat,elismerésemTehenész
több mint 10 éve
giants miért mindig a cowboys ellen játsza élete formáját? hihetetlen komolyanTiteket utálnak a legjobb a Jags után.
beckham meg egy állat,elismerésemTehenész
több mint 10 éve
Clemons még egyszer sackelte az öltöző felé menet, hogy meglegyen a franchise rekordja.A szezon legjobb félidője voltG-menSzámomra nem, nem láttam Luckot a pályán. Remélem nem sérült meg.Stez
több mint 10 éve
giants miért mindig a cowboys ellen játsza élete formáját? hihetetlen komolyanbeckham meg egy állat,elismerésem
több mint 10 éve
Goodell szólt Coughlinnak, hogy a héten csak szoros prime time meccseket akar!
több mint 10 éve
A szezon legjobb félidője voltG-menSzámomra nem, nem láttam Luckot a pályán. Remélem nem sérült meg.
több mint 10 éve
Ezt a chokerkedést ami itt a félidő végén ment............. én még mindig nem hiszem el, hogy nyerhet a Giants de hátha
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
a vége a már ismerős volt 😊
több mint 10 éve
A szezon legjobb félidője volt
több mint 10 éve
Ha már álmodozunk, álmodjunk nagyot. 😀😀És a 10%-val is beérném.StezA vagyona 75%a,iktriadNeked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?gyeekJJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
több mint 10 éve
És a 10%-val is beérném.A vagyona 75%a,iktriadNeked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?gyeekJJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
több mint 10 éve
A vagyona 75%a,Neked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?gyeekJJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
több mint 10 éve
Épp az volt a legjobb, hogy nem tudták, hogy kik játszanak.Jók a bírók ja nem 😀krisz0621a cserebírók alatt minden jobb volt, oké néha azt se tudták, milyen meccsen vannak, de akkor is...Kampman
több mint 10 éve
a mostaniak sem tudjákJók a bírók ja nem 😀krisz0621a cserebírók alatt minden jobb volt, oké néha azt se tudták, milyen meccsen vannak, de akkor is...Kampman
hülye az összes
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Jók a bírók ja nem 😀krisz0621a cserebírók alatt minden jobb volt, oké néha azt se tudták, milyen meccsen vannak, de akkor is...
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Jók a bírók ja nem 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
már beindult a mémgyár is...😊http://www.sbnation.com/lookit/2014/11/23/7273517/odell-beckham-jr-s-1-handed-catch-photoshops
több mint 10 éve
ha igazán badass lett volna Bekem, akkor egy kézzel húzta volna le a puntot is
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Na most kapunk 1 TD-t halftime mi védekezünk először ott is 1 TD és mehetünk aludni