New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?JanekIktriad az mondta a meccs előtt ,hogy itt csak a Cowboys vezethet a félidőben.
több mint 9 éve
Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?JanekBeckham úgy játszik, mint David nevű druszája fénykorában.
több mint 9 éve
Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?
több mint 9 éve
giants miért mindig a cowboys ellen játsza élete formáját? hihetetlen komolyanBeckham egy medvedisznóember
beckham meg egy állat,elismerésemTehenész
több mint 9 éve
giants miért mindig a cowboys ellen játsza élete formáját? hihetetlen komolyanTiteket utálnak a legjobb a Jags után.
beckham meg egy állat,elismerésemTehenész
több mint 9 éve
Clemons még egyszer sackelte az öltöző felé menet, hogy meglegyen a franchise rekordja.A szezon legjobb félidője voltG-menSzámomra nem, nem láttam Luckot a pályán. Remélem nem sérült meg.Stez
több mint 9 éve
giants miért mindig a cowboys ellen játsza élete formáját? hihetetlen komolyanbeckham meg egy állat,elismerésem
több mint 9 éve
Goodell szólt Coughlinnak, hogy a héten csak szoros prime time meccseket akar!
több mint 9 éve
A szezon legjobb félidője voltG-menSzámomra nem, nem láttam Luckot a pályán. Remélem nem sérült meg.
több mint 9 éve
Ezt a chokerkedést ami itt a félidő végén ment............. én még mindig nem hiszem el, hogy nyerhet a Giants de hátha
több mint 9 éve
ozibozi
16 966
a vége a már ismerős volt 😊
több mint 9 éve
A szezon legjobb félidője volt
több mint 9 éve
Ha már álmodozunk, álmodjunk nagyot. 😀😀És a 10%-val is beérném.StezA vagyona 75%a,iktriadNeked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?gyeekJJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
több mint 9 éve
És a 10%-val is beérném.A vagyona 75%a,iktriadNeked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?gyeekJJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
több mint 9 éve
A vagyona 75%a,Neked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?gyeekJJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
több mint 9 éve
Épp az volt a legjobb, hogy nem tudták, hogy kik játszanak.Jók a bírók ja nem 😀krisz0621a cserebírók alatt minden jobb volt, oké néha azt se tudták, milyen meccsen vannak, de akkor is...Kampman
több mint 9 éve
a mostaniak sem tudjákJók a bírók ja nem 😀krisz0621a cserebírók alatt minden jobb volt, oké néha azt se tudták, milyen meccsen vannak, de akkor is...Kampman
hülye az összes
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Jók a bírók ja nem 😀krisz0621a cserebírók alatt minden jobb volt, oké néha azt se tudták, milyen meccsen vannak, de akkor is...
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Jók a bírók ja nem 😀
több mint 9 éve
ozibozi
16 966
már beindult a mémgyár is...😊http://www.sbnation.com/lookit/2014/11/23/7273517/odell-beckham-jr-s-1-handed-catch-photoshops
több mint 9 éve
ha igazán badass lett volna Bekem, akkor egy kézzel húzta volna le a puntot is
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Na most kapunk 1 TD-t halftime mi védekezünk először ott is 1 TD és mehetünk aludni