New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
jó estét! miért maradt el a Buffalo mecs?safc4Mert Iktriad telefingotta a várost és kiürítették az egészet 1.5 hétre.
több mint 9 éve
Ivott bakker, amit minden normális ember csinál.Mit csináltál a bye week alatt?iktriadmeglepődsz, hogy a meccs előtt nem Romo hanem Witten nyilatkozik,Mé te miről kérdeznéd?Sixo67
miről kérdezik? Mit szólsz Romóhoz?Höri
több mint 9 éve
VV7-rőlmeglepődsz, hogy a meccs előtt nem Romo hanem Witten nyilatkozik,Mé te miről kérdeznéd?Sixo67
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Dobd be Tony 3 ember közé biztos lehúzza valaki
több mint 9 éve
Mit csináltál a bye week alatt?meglepődsz, hogy a meccs előtt nem Romo hanem Witten nyilatkozik,Mé te miről kérdeznéd?Sixo67
több mint 9 éve
safc4
338
jó estét! miért maradt el a Buffalo mecs?
több mint 9 éve
meglepődsz, hogy a meccs előtt nem Romo hanem Witten nyilatkozik,Mé te miről kérdeznéd?
több mint 9 éve
meglepődsz, hogy a meccs előtt nem Romo hanem Witten nyilatkozik,miről kérdezik? Mit szólsz Romóhoz?
több mint 9 éve
azt is mutathatnák, Elisha hány labdát vesztett el a Dallas ellen
több mint 9 éve
kezdődjön már, nem érek rá reggeligStezA meccsen születik 6 turnover és nyer a Cowboys. Mehetsz aludni. Höri meg Szegedre.
több mint 9 éve
kezdődjön már, nem érek rá reggelig
több mint 9 éve
Kicsit csúszhatna a kezdés, még nem végeztem a VV7 összefoglalóval.Sixo67mármint VVVII
több mint 9 éve
5.10-kor indulnom kell, addigra rendezzék leHörimájus 10-én?
több mint 9 éve
Kicsit csúszhatna a kezdés, még nem végeztem a VV7 összefoglalóval.
több mint 9 éve
előre, balfaszok!StezAz "Tűz, balfaszok!", ha az Ürgolyhokra célzol. De ne úgy, mint Balfasz őrmester unokaöccse, aki bandzsa és a Philip keresztnévre hallgat. 😀
több mint 9 éve
Midnight
1 218
KösziTud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.iktriad
több mint 9 éve
pedig én már most is tudokTud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.iktriad
www.ustvnow.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.
több mint 9 éve
Midnight
1 218
Tud valaki stream-et?
több mint 9 éve
Nem tudom ki lőtte ki Iktriadot (vagy csak a netét) a Chargers meccs utolsó drive-ára, de nagyon hálás vagyok neki,Sixo67Én deaktiváltam magam egy időre.