New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
király is, csak ne egy süllyesztőbe menjen, mint Oakland, engem mondjuk nem zavarna, ha Dallasban maradna, Lee-vel nagy páros lehetnének, ő marad középen, Lee megy szélreNagy kereslet lesz rá ha így folytatja és nem sérül le.Sixo67a Dallasnál jahStezRolando viszont megint nagyot védekezettStez1 éves szerződése van?Sixo67
több mint 10 éve
Nagy kereslet lesz rá ha így folytatja és nem sérül le.a Dallasnál jahStezRolando viszont megint nagyot védekezettStez1 éves szerződése van?Sixo67
több mint 10 éve
Hála Istennek, hogy nem Dallas szurkolónak születtem. Jó reggelt Szép álmokat!safc4Ez az, méltasd csak a szurkolókat, attól jobb lesz.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
csáo 8-3 😊 szarok voltunk,de aki így is nyerni tud,az a nyerő igazán
több mint 10 éve
Azért az érdekelne, hogy mennyien vannak ott Cowboys drukkerek! (?) Hangosabbak mint a Giants oldal. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
a Dallasnál jahRolando viszont megint nagyot védekezettStez1 éves szerződése van?Sixo67
több mint 10 éve
Pedig úgy tűnik, mintha a tiéd lenne.DE LEHET HOGY LÁTJÁKKampmanAZ NEM VOLT MEG MOCSKOS VAK ZEBRÁKTehenészNyugi, nem hallják.gyeek
több mint 10 éve
Csütörtökön nagy meccs lesz, és legalább 350 passzolt yardja lesz Romonak. Jóéjt mindenkinek!
több mint 10 éve
NetTom
64
Nem semmi meccs lett belőle... nem volt rossz oda vissza. 😀
több mint 10 éve
De meghallották. 😀😀AZ NEM VOLT MEG MOCSKOS VAK ZEBRÁKTehenészNyugi, nem hallják.gyeek
több mint 10 éve
safc4
338
Hála Istennek, hogy nem Dallas szurkolónak születtem. Jó reggelt Szép álmokat!
több mint 10 éve
ezt már nem merték elfújni, a 6.-at már nem merték
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Game over.
több mint 10 éve
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
JÓÓÓÓÓÓÓ
több mint 10 éve
Kampman
28 290
DE LEHET HOGY LÁTJÁKAZ NEM VOLT MEG MOCSKOS VAK ZEBRÁKTehenészNyugi, nem hallják.gyeek
több mint 10 éve
Rolando viszont megint nagyot védekezettStez1 éves szerződése van?
több mint 10 éve
Rolando viszont megint nagyot védekezett
több mint 10 éve
AZ NEM VOLT MEG MOCSKOS VAK ZEBRÁKTehenészNyugi, nem hallják.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
AZ NEM VOLT MEG MOCSKOS VAK ZEBRÁK
több mint 10 éve
hazai pálya lesz-e megint...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nem, már előtte sem. Lebuktál, hogy nem tudtad. Ártatalan vagy meghetsz haza a Calvin Johnson térreNa 1 perce van Eliéknak az OT kiharcolására. Go Giants!Azért amit hagytam rajta, azért már valóban nem.Sixo67
Ami jelenleg a bankszámlámom van, azért nem küldenek a Csillaghegyre. 😀😀iktriadMelyik sitten és mit követtél el?iktriadCsillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67
több mint 10 éve
nem volt megKampmanNem biza.