New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Akkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Akkor mehetünk is aludni kb. :/
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Harris állatokat hord ma vissza 😀
több mint 9 éve
"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Bekkemnek kampó?
több mint 9 éve
"Hallgatni arany" 😉Nem előlvárosa? Ma is tanultam valamit.iktriadFYI, Wimbledon Londonban van.gyeekAz is szép hely. Csak nem Wimbledonbvan laksz?iktriadHát tényleg nem... a szomszéd falvam meg London.gyeekSajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.gyeekA jincxek sohase viccesek. És nem ismerem az emlegetett helyet. A szomszédfalud?iktriad
több mint 9 éve
ennyi volt a medvedisznóember
több mint 9 éve
Nem előlvárosa? Ma is tanultam valamit.FYI, Wimbledon Londonban van.gyeekAz is szép hely. Csak nem Wimbledonbvan laksz?iktriadHát tényleg nem... a szomszéd falvam meg London.gyeekSajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.gyeekA jincxek sohase viccesek. És nem ismerem az emlegetett helyet. A szomszédfalud?iktriad
több mint 9 éve
FYI, Wimbledon Londonban van.Az is szép hely. Csak nem Wimbledonbvan laksz?iktriadHát tényleg nem... a szomszéd falvam meg London.gyeekSajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.gyeekA jincxek sohase viccesek. És nem ismerem az emlegetett helyet. A szomszédfalud?iktriad
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
ozibozi
16 965
kifigyelték a legendásan rejtélyes mekadóó hívásait is
több mint 9 éve
Az is szép hely. Csak nem Wimbledonbvan laksz?Hát tényleg nem... a szomszéd falvam meg London.gyeekSajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.gyeekA jincxek sohase viccesek. És nem ismerem az emlegetett helyet. A szomszédfalud?iktriad
több mint 9 éve
bazdmeg ezek le vannak fizetve
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Tényleg megint Dallas szabálytalanság? Mesélj még spori😕
több mint 9 éve
Ez becsülendő is hogy így kitartasz egy gyengébb csapat mellett 😀krisz0621Nem szeretnék olyan sms iró/fan lenni, aki annak szurkol minden évben, aki a legtovább marad veretlen. 😀
több mint 9 éve
Hát tényleg nem... a szomszéd falvam meg London.Sajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.gyeekA jincxek sohase viccesek. És nem ismerem az emlegetett helyet. A szomszédfalud?iktriad
több mint 9 éve
Sajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.gyeekA jincxek sohase viccesek. És nem ismerem az emlegetett helyet. A szomszédfalud?
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Ez becsülendő is hogy így kitartasz egy gyengébb csapat mellett 😀Az enyéimekre hatástalan vagyok. Vagy azzal hozom rájuk a balszerencsét évek óta, hogy hardcore fanjuk vagyok. 😀iktriadCowboys-Jaguars-on se nagyon sikerülhetett jinxelni 😀krisz0621Így próbálom inspirálni őket. De még egy-két szép szó és megy egy jinx is felétek. 😉 Ja várj, azt már megtettem a meccs elején. Tessék Sixo megy ez nekem az 1. félidőben is.iktriadPedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.gyeekÉn nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
Az enyéimekre hatástalan vagyok. Vagy azzal hozom rájuk a balszerencsét évek óta, hogy hardcore fanjuk vagyok. 😀Cowboys-Jaguars-on se nagyon sikerülhetett jinxelni 😀krisz0621Így próbálom inspirálni őket. De még egy-két szép szó és megy egy jinx is felétek. 😉 Ja várj, azt már megtettem a meccs elején. Tessék Sixo megy ez nekem az 1. félidőben is.iktriadPedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.gyeekÉn nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
Sajnos el kell keserítselek: nem hiszem, hogy a Karakószörcsögről kibocsájtott "jinxed" bármi hatással lenne a meccsre. És még csak nem is vicces. Sorry.Így próbálom inspirálni őket. De még egy-két szép szó és megy egy jinx is felétek. 😉 Ja várj, azt már megtettem a meccs elején. Tessék Sixo megy ez nekem az 1. félidőben is.iktriadPedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.gyeekÉn nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Cowboys-Jaguars-on se nagyon sikerülhetett jinxelni 😀Így próbálom inspirálni őket. De még egy-két szép szó és megy egy jinx is felétek. 😉 Ja várj, azt már megtettem a meccs elején. Tessék Sixo megy ez nekem az 1. félidőben is.iktriadPedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.gyeekÉn nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
Így próbálom inspirálni őket. De még egy-két szép szó és megy egy jinx is felétek. 😉 Ja várj, azt már megtettem a meccs elején. Tessék Sixo megy ez nekem az 1. félidőben is.Pedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.gyeekÉn nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
Mariota futni fog, pro dayen sem lesz olyan fos, és ami a legfontosabb, hogy nem járatja le magát az interjúknál, mint ahogy Teddy tette 😛Mariota sem fut majd 40 yardot, meg elront pár dobást az open day-en, és csúszik 1/32-re, mint Bridgewater 😉HulkeinsteinPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinnektek nem mindegy?
innen úgy is minden meccset buknotok kell, hogy a lehető legkevesebbet kelljen Mariotáért adnotok 😀Stez
több mint 9 éve
Bryant csak kicsit volt üresen