New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Bohóckodás ez, nem védelem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Vagy nála van fantasyban. Vagy ellene. 😀😀megint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.Sixo67
több mint 10 éve
nem igaz mit csinál a dallas d 3rd downnáldavemayerEmpty backfielddel mennek neki, FG távon kívül... :p
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Scandrick mellé kell hozni valami értelmes CB-t még...
több mint 10 éve
nem igaz mit csinál a dallas d 3rd downnál
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
rühellem, szóval nagyon nemmegint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.Sixo67
a streamem enyhén laggol, Bekem visszatért, most látom
több mint 10 éve
megint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.
több mint 10 éve
Tehát ha nem jön be, nem számít be ellenem. Huh, az jó.Az meccs előtt volt, az nem számít.Sixo67Azt írtam hogy lesz 6 TO, és nyer a Dallas(és sokáig a Giants vezetett). De úgy tűnik a Cowboys. erősebb ellenfél, mint Artúr király volt a fekete lovag ellen.iktriadMit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem.Sixo67"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 10 éve
Az meccs előtt volt, az nem számít.Azt írtam hogy lesz 6 TO, és nyer a Dallas(és sokáig a Giants vezetett). De úgy tűnik a Cowboys. erősebb ellenfél, mint Artúr király volt a fekete lovag ellen.iktriadMit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem.Sixo67"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 10 éve
Gyártanak olyat fehér színben is. Sőt feketében is.Nekem meg ez: silence is gold, but duct tape is silver.gyeek"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 10 éve
Na ezt magyarázzák meg nekem a zedzők. Empty backfield 3-3nál?gyeekpont ezt akartam írni,hogy már megint agyfaszt kaptak,hogy megy a futás?
több mint 10 éve
Azt írtam hogy lesz 6 TO, és nyer a Dallas(és sokáig a Giants vezetett). De úgy tűnik a Cowboys. erősebb ellenfél, mint Artúr király volt a fekete lovag ellen.Mit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem.Sixo67"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 10 éve
Nekem meg ez: silence is gold, but duct tape is silver."Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 10 éve
Mit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem."Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 10 éve
Na ezt magyarázzák meg nekem a zedzők. Empty backfield 3-3nál?
több mint 10 éve
felültem a Rolando bandwagonra 😊Nem is rád gondoltam, te becses kincs vagy és ritka mint a fehér holló. :pgyeekén a Dallasnak drukkolok 😀Stezcsak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 10 éve
Ha 1-1 lesz, akkor nem.Nem teljesen mindegy? Úgy is az egymás elleni dönt😊krisz0621csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 10 éve
Nem is rád gondoltam, te becses kincs vagy és ritka mint a fehér holló. :pén a Dallasnak drukkolok 😀Stezcsak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Nem teljesen mindegy? Úgy is az egymás elleni dönt😊csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 10 éve
Akkor viszont húzz aludni. 😊csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 10 éve
én a Dallasnak drukkolok 😀csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 10 éve
csak akkor lesz az, ha kikaptokAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek