New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Bohóckodás ez, nem védelem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Vagy nála van fantasyban. Vagy ellene. 😀😀megint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.Sixo67
több mint 9 éve
nem igaz mit csinál a dallas d 3rd downnáldavemayerEmpty backfielddel mennek neki, FG távon kívül... :p
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Scandrick mellé kell hozni valami értelmes CB-t még...
több mint 9 éve
nem igaz mit csinál a dallas d 3rd downnál
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
rühellem, szóval nagyon nemmegint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.Sixo67
a streamem enyhén laggol, Bekem visszatért, most látom
több mint 9 éve
megint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.
több mint 9 éve
Tehát ha nem jön be, nem számít be ellenem. Huh, az jó.Az meccs előtt volt, az nem számít.Sixo67Azt írtam hogy lesz 6 TO, és nyer a Dallas(és sokáig a Giants vezetett). De úgy tűnik a Cowboys. erősebb ellenfél, mint Artúr király volt a fekete lovag ellen.iktriadMit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem.Sixo67"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 9 éve
Az meccs előtt volt, az nem számít.Azt írtam hogy lesz 6 TO, és nyer a Dallas(és sokáig a Giants vezetett). De úgy tűnik a Cowboys. erősebb ellenfél, mint Artúr király volt a fekete lovag ellen.iktriadMit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem.Sixo67"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 9 éve
Gyártanak olyat fehér színben is. Sőt feketében is.Nekem meg ez: silence is gold, but duct tape is silver.gyeek"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 9 éve
Na ezt magyarázzák meg nekem a zedzők. Empty backfield 3-3nál?gyeekpont ezt akartam írni,hogy már megint agyfaszt kaptak,hogy megy a futás?
több mint 9 éve
Azt írtam hogy lesz 6 TO, és nyer a Dallas(és sokáig a Giants vezetett). De úgy tűnik a Cowboys. erősebb ellenfél, mint Artúr király volt a fekete lovag ellen.Mit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem.Sixo67"Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 9 éve
Nekem meg ez: silence is gold, but duct tape is silver."Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 9 éve
Mit jinxeltél az első félidőben? Én közben meg elszenderedtem."Hallgatni arany" 😉StezA Cosa Nostranak is ez az egyik nem hivatalos jelmondata.iktriad
több mint 9 éve
Na ezt magyarázzák meg nekem a zedzők. Empty backfield 3-3nál?
több mint 9 éve
felültem a Rolando bandwagonra 😊Nem is rád gondoltam, te becses kincs vagy és ritka mint a fehér holló. :pgyeekén a Dallasnak drukkolok 😀Stezcsak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 9 éve
Ha 1-1 lesz, akkor nem.Nem teljesen mindegy? Úgy is az egymás elleni dönt😊krisz0621csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 9 éve
Nem is rád gondoltam, te becses kincs vagy és ritka mint a fehér holló. :pén a Dallasnak drukkolok 😀Stezcsak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Nem teljesen mindegy? Úgy is az egymás elleni dönt😊csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 9 éve
Akkor viszont húzz aludni. 😊csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 9 éve
én a Dallasnak drukkolok 😀csak akkor lesz az, ha kikaptokHulkeinsteinAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek
több mint 9 éve
csak akkor lesz az, ha kikaptokAkkor mehetünk is aludni kb. :/HulkeinsteinUgyan, maradjatok még, jó a meccs!gyeek