New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
én is nekiStezjujuj Katy Perry befigyeltStezMég be fog párszor februárig.iktriad
több mint 10 éve
én is nekijujuj Katy Perry befigyeltStezMég be fog párszor februárig.iktriad
több mint 10 éve
jujuj Katy Perry befigyeltStezMég be fog párszor februárig.
több mint 10 éve
ez jól indult...........
több mint 10 éve
meg vannak fogva a hazaiak, le se játsszák, nyert a cowboys 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nem örülnék, ha Watt rohangálna utánam, szerintem inkább önszántamból odaadnám neki a labdát.Nem hinném, hogy olyan szépen tudnál védők kezébe picksix-et dobni.Sixo67Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.StezizomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 10 éve
safc4
338
több mint 10 éve
Áruló!Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.StezizomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 10 éve
Nem hinném, hogy olyan szépen tudnál védők kezébe picksix-et dobni.Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.StezizomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 10 éve
Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.izomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 10 éve
Nem tudom, de a meccsünkön befújtak Janoris Jenkins-re egy olyant, hozzászoktam, hogy nekünk fújnak a bírók, csak értetlenkedtem, hogy ez mi.Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy az miért von büntetést maga után , ha TD előtt valaki belassít az endzone előtt és besántikál.Sixo67ez csak akkor van ha keménykedni akar vagy időhúzáskor is ?safc4
több mint 10 éve
izomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.
több mint 10 éve
safc4
338
Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy az miért von büntetést maga után , ha TD előtt valaki belassít az endzone előtt és besántikál.Sixo67ez csak akkor van ha keménykedni akar vagy időhúzáskor is ?
több mint 10 éve
hol van a régi eli.. 😕TehenészMa a Cleveland-nél játszott.
több mint 10 éve
hol van a régi eli.. 😕Tehenész
több mint 10 éve
hol van a régi eli.. 😕
több mint 10 éve
Most nézem, Mallett IR leszStezSavage time?
több mint 10 éve
Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy az miért von büntetést maga után , ha TD előtt valaki belassít az endzone előtt és besántikál.
több mint 10 éve
Nem, én azt írtam 6 TO lesz és a Cowboys nyer a végén. Jellemző, hogy mindig torzítod a szavaimat.Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?JanekIktriad az mondta a meccs előtt ,hogy itt csak a Cowboys vezethet a félidőben.Sixo67