New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
én is nekiStezjujuj Katy Perry befigyeltStezMég be fog párszor februárig.iktriad
több mint 9 éve
én is nekijujuj Katy Perry befigyeltStezMég be fog párszor februárig.iktriad
több mint 9 éve
jujuj Katy Perry befigyeltStezMég be fog párszor februárig.
több mint 9 éve
ez jól indult...........
több mint 9 éve
meg vannak fogva a hazaiak, le se játsszák, nyert a cowboys 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Nem örülnék, ha Watt rohangálna utánam, szerintem inkább önszántamból odaadnám neki a labdát.Nem hinném, hogy olyan szépen tudnál védők kezébe picksix-et dobni.Sixo67Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.StezizomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 9 éve
safc4
338
több mint 9 éve
Áruló!Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.StezizomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 9 éve
Nem hinném, hogy olyan szépen tudnál védők kezébe picksix-et dobni.Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.StezizomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 9 éve
Bortles szinten én is végigjátszom a meccset, lehet ez a gond Mallettel is.izomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.Sixo67
több mint 9 éve
Nem tudom, de a meccsünkön befújtak Janoris Jenkins-re egy olyant, hozzászoktam, hogy nekünk fújnak a bírók, csak értetlenkedtem, hogy ez mi.Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy az miért von büntetést maga után , ha TD előtt valaki belassít az endzone előtt és besántikál.Sixo67ez csak akkor van ha keménykedni akar vagy időhúzáskor is ?safc4
több mint 9 éve
izomszakadásStezAzt ,hogy végig játszotta a meccset, még Bortles szinten is.
több mint 9 éve
safc4
338
Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy az miért von büntetést maga után , ha TD előtt valaki belassít az endzone előtt és besántikál.Sixo67ez csak akkor van ha keménykedni akar vagy időhúzáskor is ?
több mint 9 éve
hol van a régi eli.. 😕TehenészMa a Cleveland-nél játszott.
több mint 9 éve
hol van a régi eli.. 😕Tehenész
több mint 9 éve
hol van a régi eli.. 😕
több mint 9 éve
Most nézem, Mallett IR leszStezSavage time?
több mint 9 éve
Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy az miért von büntetést maga után , ha TD előtt valaki belassít az endzone előtt és besántikál.
több mint 9 éve
Nem, én azt írtam 6 TO lesz és a Cowboys nyer a végén. Jellemző, hogy mindig torzítod a szavaimat.Most ertem haza ezt hogy csinaltatok kek istenek?JanekIktriad az mondta a meccs előtt ,hogy itt csak a Cowboys vezethet a félidőben.Sixo67