New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
nevetséges, a sporik is ilyen fontos szituban balfaszkodnak... 3 pos 3 td ez nem a giants...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Neked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?JJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
lol, és tényleg fumble volt, aztán rögtön TD
több mint 9 éve
JJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.
több mint 9 éve
A videóbíró nem Amerika csapatával van
több mint 9 éve
Hatai pályás fújás van. És ott is a Giants TD:
több mint 9 éve
tutira fumble voltamúgy semmit sem láttam, de fumble volt 😊
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
hát ez mi a faszom...
több mint 9 éve
1 hónap alatt 10 évet is ki lehet törölni.Denverben volt -> ja kemény 1 hónapot...iktriadDe tavaly denverben szétfüvezte az agyát, 2 évvel ezelőtt történteket teljesen elfelejtette.Sixo67Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀iktriad
több mint 9 éve
Denverben volt -> ja kemény 1 hónapot...De tavaly denverben szétfüvezte az agyát, 2 évvel ezelőtt történteket teljesen elfelejtette.Sixo67Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀iktriad
több mint 9 éve
szerencséje Coughlinnak, hogy nem neki kellett challengelnie, ilyen gyorsan biztosan nem találja meg a pirosat
több mint 9 éve
De tavaly denverben szétfüvezte az agyát, 2 évvel ezelőtt történteket teljesen elfelejtette.Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀iktriad
több mint 9 éve
Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀
több mint 9 éve
Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.
több mint 9 éve
Vagy a Jags elleni meccs után azt hitték Dallasban, hogy most már minden rendben lesz.Így én is védekezek Beckham ellen 😀 ezt a fost amit csinálunkkrisz0621A Dallas-i D Jacksonville-ben volt edzőtáborban a héten.Sixo67
több mint 9 éve
ozibozi
16 966
azért Donnell megállította Beckhamet biztos ami biztos alapon😊
több mint 9 éve
Antonio Brown 2ezt a robbanékonyságot, gyors irányváltást, precíz route futást nehéz levédekezni, komplett elkapó Bekem
brutális ez a class tényleg, a 2015-ös köszönőviszonyban sem lesz ezzel szvsz
több mint 9 éve
Így én is védekezek Beckham ellen 😀 ezt a fost amit csinálunkkrisz0621A Dallas-i D Jacksonville-ben volt edzőtáborban a héten.
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Így én is védekezek Beckham ellen 😀 ezt a fost amit csinálunk
több mint 9 éve
Cooks-ot azért nem mondtam, mert már nem fog játszani a szezonban, de ugye ott van még Bryant, Brown is, meg HurnsMoncrief. Marqisenak meg ma volt a legjobb meccse eddig, majdnem TDt is szerzett.
Greatest WR class ever?Bryant, Robinson, Hurns, Lee-t nem sokat láttuk mégnfl_lover
Watkins, Evans, OBJ, Cooks, Benjamin, Matthews, Brown, Landry, atyaég....Hulkeinstein