New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
nevetséges, a sporik is ilyen fontos szituban balfaszkodnak... 3 pos 3 td ez nem a giants...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Neked mennyit kéne fizetnie? $19.99 elég lenne?JJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
lol, és tényleg fumble volt, aztán rögtön TD
több mint 10 éve
JJ minnyá lelő valakit.Sixo67Inkább lefizet.
több mint 10 éve
A videóbíró nem Amerika csapatával van
több mint 10 éve
Hatai pályás fújás van. És ott is a Giants TD:
több mint 10 éve
tutira fumble voltamúgy semmit sem láttam, de fumble volt 😊
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
hát ez mi a faszom...
több mint 10 éve
1 hónap alatt 10 évet is ki lehet törölni.Denverben volt -> ja kemény 1 hónapot...iktriadDe tavaly denverben szétfüvezte az agyát, 2 évvel ezelőtt történteket teljesen elfelejtette.Sixo67Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀iktriad
több mint 10 éve
Denverben volt -> ja kemény 1 hónapot...De tavaly denverben szétfüvezte az agyát, 2 évvel ezelőtt történteket teljesen elfelejtette.Sixo67Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀iktriad
több mint 10 éve
szerencséje Coughlinnak, hogy nem neki kellett challengelnie, ilyen gyorsan biztosan nem találja meg a pirosat
több mint 10 éve
De tavaly denverben szétfüvezte az agyát, 2 évvel ezelőtt történteket teljesen elfelejtette.Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀iktriad
több mint 10 éve
Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.Sixo67Mincey jags játékos volt, szóval nem kellett utaznia sem. 😀
több mint 10 éve
Látod, ezt csinálják a Jags-es játékosok, ezt tuti ott tanulták a héten.
több mint 10 éve
Vagy a Jags elleni meccs után azt hitték Dallasban, hogy most már minden rendben lesz.Így én is védekezek Beckham ellen 😀 ezt a fost amit csinálunkkrisz0621A Dallas-i D Jacksonville-ben volt edzőtáborban a héten.Sixo67
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
azért Donnell megállította Beckhamet biztos ami biztos alapon😊
több mint 10 éve
Antonio Brown 2ezt a robbanékonyságot, gyors irányváltást, precíz route futást nehéz levédekezni, komplett elkapó Bekem
brutális ez a class tényleg, a 2015-ös köszönőviszonyban sem lesz ezzel szvsz
több mint 10 éve
Így én is védekezek Beckham ellen 😀 ezt a fost amit csinálunkkrisz0621A Dallas-i D Jacksonville-ben volt edzőtáborban a héten.
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Így én is védekezek Beckham ellen 😀 ezt a fost amit csinálunk
több mint 10 éve
Cooks-ot azért nem mondtam, mert már nem fog játszani a szezonban, de ugye ott van még Bryant, Brown is, meg HurnsMoncrief. Marqisenak meg ma volt a legjobb meccse eddig, majdnem TDt is szerzett.
Greatest WR class ever?Bryant, Robinson, Hurns, Lee-t nem sokat láttuk mégnfl_lover
Watkins, Evans, OBJ, Cooks, Benjamin, Matthews, Brown, Landry, atyaég....Hulkeinstein