New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Egyébként Scandricknek kéne fognia ... Carr elmehet a picsába
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Sherman megmondta Bekkem tényező lesz/lett az NFLBE😀
több mint 9 éve
figyelj, hajnal van, nem a legmegfelelőbb időpontot választottad a fárasztásomrana elmész a picsába BekemStezBecsavarta (magát), mint Beckham.iktriad
több mint 9 éve
na elmész a picsába BekemStezBecsavarta (magát), mint Beckham.
több mint 9 éve
Vagy a saját faszsságai miatt.iktriadKöztudott, hogy minden Jags probléma mögött te vagy egy személyben.
több mint 9 éve
mondjuk teszem hozzá, szerintem lazán ellökte Carrt, de bazdmeg a dallas a második passzt szopja be Carron, a faszért nem lüldök Scandricket Bekemre
több mint 9 éve
NetTom
64
Szép volt!o_o
több mint 9 éve
safc4
338
de jó lenne Cruz is 😀
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
o_o o_o o_o
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
De kikapunk ma 😀
több mint 9 éve
Mekkora catch Beckham az egyik legnagyobb amit valaha láttam ügyes a srác
több mint 9 éve
Még szerencse, hogy most mutatták a meccs előtti egykezes elkapását. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
safc4
338
ilyet még nem láttam 😀
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Az igen 😀
több mint 9 éve
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWA Giants is most kezd bemelegedni, pont amikor jövő héten játszunk velük.
több mint 9 éve
Vagy a saját faszsságai miatt.Del Rio miattad vesztette el az állásátKampmanÉs Mohács meg Muhi is miattam volt, ugye?iktriad2őt bakker, 2 Keenan Allen fumblit. Meg miattad volt az a Hekker passz 4.re.Sixo67A Chargers meccsen sem okoztam semmit, csak egy fumblet.iktriadA jinxeléseid élvezhetetlenné teszik a meccseketKampmanHát nem tudom , elég unalmas eddig a meccs, semmi izgalom.Sixo67A Chargers meccsen nem izgultad ki magad?iktriad
több mint 9 éve
de ti miért húztátok le a wc-n...? 😊hol a dallas D? vagy ez még a tavalyi?davemayerAhol a Bears D 😀krisz0621
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Del Rio miattad vesztette el az állásátÉs Mohács meg Muhi is miattam volt, ugye?iktriad2őt bakker, 2 Keenan Allen fumblit. Meg miattad volt az a Hekker passz 4.re.Sixo67A Chargers meccsen sem okoztam semmit, csak egy fumblet.iktriadA jinxeléseid élvezhetetlenné teszik a meccseketKampmanHát nem tudom , elég unalmas eddig a meccs, semmi izgalom.Sixo67A Chargers meccsen nem izgultad ki magad?iktriad
több mint 9 éve
hol a dallas D? vagy ez még a tavalyi?davemayerLondonban maradt.
több mint 9 éve
hol a dallas D? vagy ez még a tavalyi?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
És Mohács meg Muhi is miattam volt, ugye?2őt bakker, 2 Keenan Allen fumblit. Meg miattad volt az a Hekker passz 4.re.Sixo67A Chargers meccsen sem okoztam semmit, csak egy fumblet.iktriadA jinxeléseid élvezhetetlenné teszik a meccseketKampmanHát nem tudom , elég unalmas eddig a meccs, semmi izgalom.Sixo67A Chargers meccsen nem izgultad ki magad?iktriad