New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Szerintem nem 1st down
több mint 10 éve
Kampman
28 290
nem volt meg
több mint 10 éve
Na azért...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Szerintem ez nem volt 1st down...
több mint 10 éve
40 nap után reget törölsz és elkezded elölről.Ezt nem ismertem eddig, köszi... ha ez tényleg működik hosszútávon úgy mint ma este akkor nagyon tuti lesz.😊NetTompedig én már most is tudokTud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.iktriad
www.ustvnow.com/baggio
több mint 10 éve
Na 1 perce van Eliéknak az OT kiharcolására. Go Giants!Azért amit hagytam rajta, azért már valóban nem.
Ami jelenleg a bankszámlámom van, azért nem küldenek a Csillaghegyre. 😀😀iktriadMelyik sitten és mit követtél el?iktriadCsillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67
több mint 10 éve
NetTom
64
Ezt nem ismertem eddig, köszi... ha ez tényleg működik hosszútávon úgy mint ma este akkor nagyon tuti lesz.😊pedig én már most is tudokTud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.iktriad
www.ustvnow.com/baggio
több mint 10 éve
Midnight
1 233
köszipont most szarik be a stream is xDMidnightwww.wiz1.net/channel1Kampman
több mint 10 éve
Na 1 perce van Eliéknak az OT kiharcolására. Go Giants! Ami jelenleg a bankszámlámom van, azért nem küldenek a Csillaghegyre. 😀😀Melyik sitten és mit követtél el?iktriadCsillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67
több mint 10 éve
Úgyse tartott volna az a pénz olyan sokáig, legalább fagyiztál volna egy jót :A:Csillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67Melyik sitten és mit követtél el?iktriadAzon én már Chicago évei óta ülök.Sixo67Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
pont most szarik be a stream is xDMidnightHagyd a csába, a Cleveland nyert.
több mint 10 éve
Ilyen O-falat látva általában automatikusan elkezdem szidni a miénket, de ma ők is jól játszottak 😀KampmanMa az itten QB-k és a tietek között volt a nagy különbség !
több mint 10 éve
Midnight
1 233
pont most szarik be a stream is xD
több mint 10 éve
Csillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Melyik sitten és mit követtél el?iktriadAzon én már Chicago évei óta ülök.Sixo67Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 10 éve
túl gyors,megint nem futottunkTehenészés ezért fogjuk benyalni,de ne legyen igazam
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Ilyen O-falat látva általában automatikusan elkezdem szidni a miénket, de ma ők is jól játszottak 😀
több mint 10 éve
túl gyors,megint nem futottunk
több mint 10 éve
de akkor most menjen fel a kurva D és csinálja meg, az O itt megnyerte
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Melyik sitten és mit követtél el?Azon én már Chicago évei óta ülök.Sixo67Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 10 éve
Akármi lesz ennek a vége le a kalappal a 2 csapat előtt, ez végre egy végig izgalmas SNF:iktriadkinek mi, én végig tudtam, hogy nyer a Dallas
több mint 10 éve
DEEEEEEEEEEEEEZ TE FAROKkrisz0621Not sure if serious...?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass