New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Szerintem nem 1st down
több mint 9 éve
Kampman
28 166
nem volt meg
több mint 9 éve
Na azért...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Szerintem ez nem volt 1st down...
több mint 9 éve
40 nap után reget törölsz és elkezded elölről.Ezt nem ismertem eddig, köszi... ha ez tényleg működik hosszútávon úgy mint ma este akkor nagyon tuti lesz.😊NetTompedig én már most is tudokTud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.iktriad
www.ustvnow.com/baggio
több mint 9 éve
Na 1 perce van Eliéknak az OT kiharcolására. Go Giants!Azért amit hagytam rajta, azért már valóban nem.
Ami jelenleg a bankszámlámom van, azért nem küldenek a Csillaghegyre. 😀😀iktriadMelyik sitten és mit követtél el?iktriadCsillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67
több mint 9 éve
NetTom
64
Ezt nem ismertem eddig, köszi... ha ez tényleg működik hosszútávon úgy mint ma este akkor nagyon tuti lesz.😊pedig én már most is tudokTud valaki stream-et?MidnightMég nincs meccs szóval még nem. Amint lesz, linkelek.iktriad
www.ustvnow.com/baggio
több mint 9 éve
Midnight
1 218
köszipont most szarik be a stream is xDMidnightwww.wiz1.net/channel1Kampman
több mint 9 éve
Na 1 perce van Eliéknak az OT kiharcolására. Go Giants! Ami jelenleg a bankszámlámom van, azért nem küldenek a Csillaghegyre. 😀😀Melyik sitten és mit követtél el?iktriadCsillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67
több mint 9 éve
Úgyse tartott volna az a pénz olyan sokáig, legalább fagyiztál volna egy jót :A:Csillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Sixo67Melyik sitten és mit követtél el?iktriadAzon én már Chicago évei óta ülök.Sixo67Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
pont most szarik be a stream is xDMidnightHagyd a csába, a Cleveland nyert.
több mint 9 éve
Ilyen O-falat látva általában automatikusan elkezdem szidni a miénket, de ma ők is jól játszottak 😀KampmanMa az itten QB-k és a tietek között volt a nagy különbség !
több mint 9 éve
Midnight
1 218
pont most szarik be a stream is xD
több mint 9 éve
Csillaghegyen, ma kezdtem el letölteni, kb 2 órája feltörtem egy magyar állampolgár, nevezzük most P. Zoltánnak a bankszámláját, és minden pénzt elloptam róla.Melyik sitten és mit követtél el?iktriadAzon én már Chicago évei óta ülök.Sixo67Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 9 éve
túl gyors,megint nem futottunkTehenészés ezért fogjuk benyalni,de ne legyen igazam
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Ilyen O-falat látva általában automatikusan elkezdem szidni a miénket, de ma ők is jól játszottak 😀
több mint 9 éve
túl gyors,megint nem futottunk
több mint 9 éve
de akkor most menjen fel a kurva D és csinálja meg, az O itt megnyerte
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Melyik sitten és mit követtél el?Azon én már Chicago évei óta ülök.Sixo67Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 9 éve
Akármi lesz ennek a vége le a kalappal a 2 csapat előtt, ez végre egy végig izgalmas SNF:iktriadkinek mi, én végig tudtam, hogy nyer a Dallas
több mint 9 éve
DEEEEEEEEEEEEEZ TE FAROKkrisz0621Not sure if serious...?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass