New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Na, mondam a meccs előtt hogy nyer a Cowboys.
több mint 9 éve
Azon én már Chicago évei óta ülök.Nem, ő Ortonén van.iktriadLátom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
DEEEEEEEEEEEEEZ TE FAROK
több mint 9 éve
mennyi ideje van van atyaég... Luck előtt lenne ilyen fal egyszer 😀StezMajd 35 évesen amikor Denverbe megy.
több mint 9 éve
Nem, ő Ortonén van.Látom te is felültél a Vick bandwagonra.Sixo67Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 9 éve
Látom te is felültél a Vick bandwagonra.Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldőlozibozi
több mint 9 éve
mennyi ideje van van atyaég... Luck előtt lenne ilyen fal egyszer 😀
több mint 9 éve
Akármi lesz ennek a vége le a kalappal a 2 csapat előtt, ez végre egy végig izgalmas SNF:
több mint 9 éve
ozibozi
16 965
Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Gondoljàk addig eldől
több mint 9 éve
Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67de nem tették
több mint 9 éve
ezek a reklámok..StezA film előzeteseket én is jobban bírom.
több mint 9 éve
Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.Sixo67Ja, akkor 2 teljes értékű MNF lett volna.
több mint 9 éve
Tehették volna a holnapi BUF-NYJ meccset vagy 2 órával korábbra.
több mint 9 éve
ezt még én is tudtam,hogy eli fog dobni,de ettől függetlenül 100m-en belül senki se volt..legközelebb hívjanak playhívás elött,köszöntem
több mint 9 éve
ááááá baszki mindenki tudta h ez lesz a rohadt életbe hogy visszaadják nekik a meccset, marinéni a faxom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Hynoski visszapattant McClainrőlkár, hogy utána TD
több mint 9 éve
Ma nem érdemeljük meg a győzelmet😊krisz0621Mi sem érdemeltünk azt, mégis nekünk adta Shaun Hill.
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Ma nem érdemeljük meg a győzelmet😊
több mint 9 éve
Hú de szar érzés lesz, mikor a mi kutyánk kölyke Jennings szarrá aláz majd minket jövő vasárnap.iktriada Jax olyan, mint a magyarok, mindenhol ott van valami lenyomatuk
több mint 9 éve
Hú de szar érzés lesz, mikor a mi kutyánk kölyke Jennings szarrá aláz majd minket jövő vasárnap.
több mint 9 éve
és kb 3szor simán leparancsolhatták volna őket, ehelyett az x a minimum... faszomat máááár
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Vagy semelyik.Vagy nála van fantasyban. Vagy ellene. 😀😀iktriadmegint CarronStezNéha az az érzésem, hogy direkt azért szidod, hogy levidd az értékét, hogy aztán olcsón megszerezhesd.Sixo67
Carrt nagyon szerettem még KC-ben, a Dallasban első, első két évében jó volt, de 1-2 éve konkrétan annyira gyenge, hogy nézni is rossz, ehhez képest pedig csillagászati összeget keres. Semmi több.
több mint 9 éve
Érik a hosszabbítás. most kell egy stop a Cowboys Dtől. Go Cowboys D!