New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Mariota sem fut majd 40 yardot, meg elront pár dobást az open day-en, és csúszik 1/32-re, mint Bridgewater 😉Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinnektek nem mindegy?
innen úgy is minden meccset buknotok kell, hogy a lehető legkevesebbet kelljen Mariotáért adnotok 😀Stez
több mint 10 éve
Pedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.Én nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
jó, és végig bent is volt, EZAZZZZZZ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
B+
több mint 10 éve
Én nem vagyok a Jaguars.Ennek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 10 éve
Ennek ellenére nem adod fel.Ez már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Ez már 0-0ál is így volt.Arra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 10 éve
Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinnektek nem mindegy?
innen úgy is minden meccset buknotok kell, hogy a lehető legkevesebbet kelljen Mariotáért adnotok 😀
több mint 10 éve
Arra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
De felhúztak ezek a bírók 😀
több mint 10 éve
Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?
több mint 10 éve
Pls Giants ne basszátok el
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Nem hiszem h late hitnek számít ha neki kocog ő meg eldobja magát David Beckham módra😊
több mint 10 éve
na jó mentem aludni elisha újra arégi
több mint 10 éve
Kampman
28 290
francba Eli, azt mondtam, hogy ma nem dobsz
több mint 10 éve
ELIIIIIIIIIIIIII végre megtaláltunk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Itt van az 1. Eli pick.
több mint 10 éve
Mondjuk most a 42-s is idióta volt
több mint 10 éve
ozibozi
17 139
bárhogy nyernénk, nektek mindenképp szégyen
több mint 10 éve
és akkor azt hiszik h ez hogy erre nem adnak late hitet ugyanannyit ér??? idióták
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Majd Al Goret megkérjük legyen jelen.titeket megöl a medvedisznóemberStezMarinéni hol vannak a turnoverek????davemayerRemélem tartalékolja őket ellenünk jövő hétre. 😀iktriad
Majd azt hazudjuk neki hogy Elinak nincs egy se, még akkor is, ha volt 2je. 😀Akkor azon a meccsen nfl csúcs döntés lesz, Bortles nem szokta hagyni, hogy ne neki legyen a legtöbb.Sixo67Marinéni hol vannak a turnoverek????davemayerRemélem tartalékolja őket ellenünk jövő hétre. 😀iktriad
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Szánalmas ne haragudjatok😊 de így nyertek kb szégyen.
több mint 10 éve
na most már tényleg bekaphatják, hanyadik hazai pályás ítélet... szánalom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal