New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Mariota sem fut majd 40 yardot, meg elront pár dobást az open day-en, és csúszik 1/32-re, mint Bridgewater 😉Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinnektek nem mindegy?
innen úgy is minden meccset buknotok kell, hogy a lehető legkevesebbet kelljen Mariotáért adnotok 😀Stez
több mint 9 éve
Pedig jobban tennéd, ha követnéd a példájukat.Én nem vagyok a Jaguars.iktriadEnnek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
jó, és végig bent is volt, EZAZZZZZZ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
B+
több mint 9 éve
Én nem vagyok a Jaguars.Ennek ellenére nem adod fel.gyeekEz már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
Ennek ellenére nem adod fel.Ez már 0-0ál is így volt.iktriadArra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Ez már 0-0ál is így volt.Arra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.gyeekPls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinnektek nem mindegy?
innen úgy is minden meccset buknotok kell, hogy a lehető legkevesebbet kelljen Mariotáért adnotok 😀
több mint 9 éve
Arra nagyobb az esély, mint hogy ma hajnalban bármi szellemeset szólj.Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?iktriad
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
De felhúztak ezek a bírók 😀
több mint 9 éve
Pls Giants ne basszátok elHulkeinsteinMi van ha X lesz?
több mint 9 éve
Pls Giants ne basszátok el
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Nem hiszem h late hitnek számít ha neki kocog ő meg eldobja magát David Beckham módra😊
több mint 9 éve
na jó mentem aludni elisha újra arégi
több mint 9 éve
Kampman
28 166
francba Eli, azt mondtam, hogy ma nem dobsz
több mint 9 éve
ELIIIIIIIIIIIIII végre megtaláltunk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Itt van az 1. Eli pick.
több mint 9 éve
Mondjuk most a 42-s is idióta volt
több mint 9 éve
ozibozi
16 965
bárhogy nyernénk, nektek mindenképp szégyen
több mint 9 éve
és akkor azt hiszik h ez hogy erre nem adnak late hitet ugyanannyit ér??? idióták
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Majd Al Goret megkérjük legyen jelen.titeket megöl a medvedisznóemberStezMarinéni hol vannak a turnoverek????davemayerRemélem tartalékolja őket ellenünk jövő hétre. 😀iktriad
Majd azt hazudjuk neki hogy Elinak nincs egy se, még akkor is, ha volt 2je. 😀Akkor azon a meccsen nfl csúcs döntés lesz, Bortles nem szokta hagyni, hogy ne neki legyen a legtöbb.Sixo67Marinéni hol vannak a turnoverek????davemayerRemélem tartalékolja őket ellenünk jövő hétre. 😀iktriad
több mint 9 éve
dinkaaa
1 040
Szánalmas ne haragudjatok😊 de így nyertek kb szégyen.
több mint 9 éve
na most már tényleg bekaphatják, hanyadik hazai pályás ítélet... szánalom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal